Meciul s-a disputat la Baza Sportiva Zoltan DavidMeciul s-a disputat la Baza Sportiva Zoltan DavidEchipa secundă a clubului Oțelul a înregistrat un nou eșec pe teren propriu. În etapa a IX-a, Oțelul II a pierdut, 1-2 (la pauză 0-0), jocul cu cei de la CS Tunari, viceliderul seriei.


Scorul a fost deschis de oaspeți în minutul 55, iar zece minute mai târziu aceştia și-au mărit avantajul. Golul gălățenilor a fost marcat cu zece minute înainte de final de către Eduard Dumitru. Înfrângerea cu cei de la Tunari este a patra în acest sezon pentru gălățeni, trei dintre ele fiind înregistrate pe teren propriu. După nouă etape, Oțelul II este pe locul zece în clasamentul seriei, cu opt puncte din nouă jocuri, golaveraj 6-13. Pentru echipa pregătită de Sorin Haraga urmează un nou meci pe teren propriu, sâmbătă, 1 noiembrie, de la ora 14:00, când satelitul va juca pe stadionul „Ancora-Zoltan David” cu Callatis Mangalia, echipă aflată în zona play-out a clasamentului.     
În meciul cu CS Tunari, pentru Oțelul II au jucat: Vlasie – Stancu, Codreanu, Moglan, Răgălie – Dajbog (67’ Onea), Stan (50’ Rusu), Constantinescu – Bârlădeanu, Stoian (76’ Dumitru), Adăscăliței. Antrenor: Sorin Haraga

www.sportgalati.com