STIRI Liga I După 10 roşii, niciun galben!

Am scapat nu numai de rosii, ci si de galbeneAm scapat nu numai de rosii, ci si de galbeneOţelul a bătut orice record (probabil şi mondial) în primele 11 etape de Liga I, jucătorii roş-alb-albaştri încasând nu mai puţin de 10 cartonaşe roşii în rundele disputate în acest sezon.

Conducerea a luat foc după meciul cu Viitorul şi a organizat chiar o conferinţă de presă extraordinară în care s-a plâns de arbitraele de care au avut parte până acum. Se pare că CCA a băgat ceva la cap, iar la meciul dintre Oţelul şi Gaz Metan Mediaş am avut parte de o premieră absolută în acest campionat. Arbitrul Lucian Rusandu nu a acordat nici măcar un cartonaş galben vreuneia dintre echipe! Aşadar, dacă deţinem recordul la eliminări, acum avem şi o premieră pozitivă, meciul de vineri fiind singurul din acest sezon de Liga I fără avertismente.
Şi pentru că tot suntem la capitolul recorduri, trebuie precizat că prin punctul obţinut cu Gaz Metan Mediaş, Oţelul a întrerupt o serie de 5 înfrângeri consecutive. Ultima dată când echipa noastră a avut o asemenea contraperformanţă a fost în 1988-1989, când de altfel am şi retrogradat!
Chiar şi cu un punct în plus, Oţelul a rămas ultima în clasament, având în continuare cel mai prost atac şi cea mai slabă apărare...

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Tudor » 27-10-2014 16:41

Cum explicati faptul ca noi am primit atatea rosii, iar aseara la Tg. Mures la acele confruntari nu s-au dat? Pai jucatorii nostri nu au bagat in spital pe nimeni. Evident ca nu trebuie sa bage pe cineva in spital ca sa ia rosu, dar multe chiar nu s-au meritat.

Tudor

  •  
  •  

#2 bogdan64 » 27-10-2014 18:26

Tare mi-e frica sa nu luam rosu la Ploiesti! Asa, ca sa intram in...normal! Daca vom fi arbitrati tot de romani avem toate sansele! Nu de alta, dar sa nu facem vreo surpriza! FORTZA OTELUL!

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |