STIRI Liga I Roman i-a cerut tricoul lui Cernat!

Roman s-a ales cu un suvenir la care ravnesc si suporteriiRoman s-a ales cu un suvenir la care ravnesc si suporteriiMarcatorul primului gol al meciului dintre Oţelul şi Gaz Metan Mediaş, Dan Roman, a făcut un gest neaşteptat, pentru unii, imediat după încheierea partidei. Încurajat probabil de reuşita de excepţie din timpul meciului, atacantul oaspeţilor s-a dus glonţ la Florin Cernat după ultimul fluier al arbitrului şi i-a cerut decarului nostru tricoul ca amintire. “Diamantul” a răspuns pozitiv, astfel că Roman a intrat la cabine fericit şi îmbrăcat în tricoul Oţelului.  
Acest moment de final ne arată încă o dată, dacă mai era nevoie, cât de bine este văzut Florin Cernat în campionatul românesc, iar dovada valorii sale de necontestat a dat-o chiar un adversar. De altfel, căpitanul formaţiei noastre a fost cel mai bun oţelar la meciul cu Gaz Metan Mediaş, dând pasa de gol la reuşita lui Cristea şi fiind artizanul restului de ocazii avute de oţelari.
Încheiem acest articol cu aceeaşi rugăminte pe care am avut-o şi în trecut… Având în vedere că noi, suporterii, nu putem să-i cerem echipamentul lui Cernat în teren, poate ar fi momentul ca tricoul său să se găsească de cumpărat la Magazinul Oficial Oţelul, aşa cum ar fi normal.  

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Johnny8 » 28-10-2014 12:01

Pai de cate ori am fost la Magazin aveau doar tricouri simple cu emblema lipita, adica unele fff naspa:( si o gramada de bani. Noi cand o sa putem sa ne luam unul? de Fiecare data femeia care vinde acolo ca o sa aduca:-s.....o sa aduca o sa aduca si nu au mai adus. Dar sa speram ca vor aduce:-"""cand nu vom sti
+2

Johnny8

  •  
  •  

#2 Florin22 » 28-10-2014 20:16

Tricourile din magazin costa exagerat de mult pentru un tricou care sincer arat al naibii de rau, nu isi merita banii, pur si simplu nu vad cum de te-ai imbra cu el, da este al echipei iubite dar arata oribil...prefer sa imbrac tricoul de acum 10-11 ani ca arata mai bine..schimbati preturile fratilor, alte echipamente, nu se vinde nimic din magazinul ala !!
+2

Florin22

Login sau crează cont pentru a comenta              |