Un nou episod Otelul vs GrigorasUn nou episod Otelul vs GrigorasDupă ultima etapă de campionat, în care formația noastră a remizat pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș, Oțelul dă semne de revenire, iar pasele și încercările lui Florin Cernat încep uşor-uşor să își găsească un corespondent.

Speranțe se observă și în rândul declarațiilor conducerii, atât Tibor Selymes, cât și Cristi Munteanu, fiind optimişti cu gândul la viitor. După ce team-managerul a afirmat că suporterii sunt esențiali în revitalizarea echipei, tehnicianul “oţelarilor” spune că va trata foarte serios Cupa României, aceasta reprezentând și unul dintre trofeele care lipsesc clubului nostru din palmares.
Astfel, după ce au eliminat rivala CF Brăila în 16-imi, gălăţenii vor da piept în optimi cu Pandurii Târgu-Jiu, gorjenii trecând greu la rândul lor de formația mult mai slab cotată, CS Șoimii Pâncota, scor 2-1.
Sezonul trecut, cele două echipe au ajuns până în sferturile de finală, acolo unde „oţelarii” fost eliminați de Steaua, în timp ce Pandurii au pierdut pe terenul celor de la Dinamo.
În afară de mai vechii accidentați Alexandru Zaharia, Marcel Avdic și Dragoș Plopeanu, ultimul revenind la antrenamente în cursul acestei săptămâni, tehnicianul formației noastre nu întâmpină alte probleme în alcătuirea echipei de start. De partea cealaltă, la oaspeți nu vor evolua Deivydas Matulevicius, Nejc Mevlja(accidentați) și Mihai Roman(suspendat).

Vino la meci şi poţi câştiga tricoul lui Cristea!
“Veniți azi la meciul Oțelul – CS Pandurii Târgu Jiu din optimile de finală ale Cupei României Timișoreana și puteți câștiga tricoul de joc al lui Cristian Cristea cu autograful nouarului! Prețurile biletelor sunt următoarele: 30 de lei la Tribuna Zero, 15 lei la Tribuna I, 10 lei la Tribuna a II-a și 2 lei la Peluza I, Sector B (Galerie). Femeile plătesc 5 lei, indiferent de sector, cu excepția Tribunei Zero, iar copiii sub 14 ani însoțiți de un adult beneficiind de intrare gratuită. Suporterii care deţin abonament intră pe baza acestuia.”

ECHIPE PROBABILE:
OȚELUL: Hotoboc – Cojoc, Leca, Mişelăricu, Popescu – Tavares, Karlik – Brigido, Cernat, Popa – Jula(Cristea).
PANDURII: Gliwa – Pleaşcă, Erico, Elton, Momcilovic – Anton, Nistor – Iorga, Nicoară, Predescu – Smrekar.
Arbitri: Marian Barbu (Făgăraş) - Marius Mihai Marica (Bistriţa) şi Florin Marius Badea (Râmnicu Vâlcea) – Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea). Observatori: Cornel Sorescu (Piteşti) şi Sorin Cojocaru (Bucureşti)

DECLARAȚII ÎNAINTE DE MECI:
Tibor Selymeș: “Nu e vorba de revanşă, mai important este pentru noi să vedem unde suntem la o lună de la meciul pierdut cu 4-0 la Pandurii. Ne interesează Cupa, tratăm serios competiţia. Orice meci oficial e important, aşa că vom băga titularii. Avem nevoie şi de noroc, aţi văzut ce s-a întâmplat până acum. Dacă am avea un arbitraj ca la meciul cu Gaz Metan Mediaş am strânge mai multe puncte, pentru că am juca 11 contra 11. Avem foarte mare nevoie de public, e important ca suporterii să fie alături de noi. Noi trebuie să ne facem jocul, nu contează dacă Pandurii bagă titularii sau nu. Dorinel a câştigat titlul şi Supercupa, mie mi-au rămas Cupa României şi Cupa Ligii. Normal că mă gândesc să câştig una din competiţii. Dacă trecem şi de Pandurii avem şanse, de ce nu? Plopeanu a reînceput antrenamentele, nu există accidentări noi, aşa se întâmplă când suntem pregătiţi fizic. Am vorbit şi cu Alex Zaharia, e la Bucureşti, acolo unde face un tratament special. E mai bine acum, îl aşteptăm cât mai curând alături de noi.”  

Petre Grigoraş (antrenor Pandurii Târgu Jiu): "Mergem la Galaţi să câştigăm, să ne calificăm mai departe în Cupa României. Consider că putem să facem o figură frumoasă în Cupă şi să ajungem cât mai departe, poate chiar să jucăm finala. După meciul de la Galaţi avem un meci cu Concordia acasă, meci pe care trebuie neapărat să-l câştigăm. Întotdeauna îmi doresc maximum din toate, nu pot să spun că mergem favoriţi în vreo anumită partidă şi asta am văzut-o şi în partidele cu echipe mai slabe decât noi. Orice rezultat este posibil, aştept totul din toate meciurile pe care le vom disputa în această săptămână."