STIRI Liga I “Revenim la meciurile de campionat”

Florin CernatFlorin CernatOţelul a ratat calificarea în sferturile Cupei României la fotbal, fiind învinsă acasă, după prelungiri, de către Pandurii Târgu Jiu. Atât principalul artizan al meciurilor mai bune făcute în ultima vreme, Florin Cernat, cât şi antrenorul Tibor Selymes, au trecut peste eliminarea din Cupă şi se gândesc deja doar la campionat, acolo unde ne aflăm pe ultima poziţie în clasament.

Tibor Selymes: „E greu să te calmezi după un meci ca ăsta, un meci nebun. Am stat bine în teren, dar când faci cadouri... Am avut atâtea ocazii câte nu am avut în ultimele partide și, dacă nu ratam măcar jumătate dintre ele, câștigam acest meci. Trebuie să învățăm din această partidă, să eliminăm greșelile, pentru că suntem pe un drum bun. În momentul de față trebuie să readaptăm jucătorii pentru un meci foarte, foarte dificil, la Ploiești, în campionat. Dacă jucăm și acolo la fel cum am jucat în seara asta, avem șanse să scoatem punct sau puncte.”

Florin Cernat: „A fost un meci frumos pentru public, dar nu a ieșit cum ne-am dorit. Noi însă mergem pe drumul care ne interesează cel mai mult, campionatul.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Johnny8 » 01-11-2014 08:56

daca o sa jucam cum am jucat cu pandruii, o sa le punem fff mari probleme celor de la petrolul. Echipa nu s-a miscat rau ....insa hotoboc e depasit total de varsta si de carierea:-

Johnny8

Login sau crează cont pentru a comenta              |