STIRI Liga I “Conducătorii Oţelului au votat ca fraierii să pice şase echipe”

Dumitru DragomirDumitru DragomirDumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost unul dintre invitaţii emisiunii Lider Sportiv. Fostul conducător a spus că Oţelul n-are nicio şansă de salvare, mai ales după ce în vară Narcis Răducan şi Lucian Ciofoaia au luat decizia de a vota noul sistem în care retrogradează 6 echipe. Interesant este faptul că nici Răducan şi nici Ciofoaia nu mai fac parte din conducerea Oţelului, ci au plecat la scurt timp după această mişcare, formaţia noastră fiind practic condamnată acum, în aceste condiţii.


„Aveţi echipă slabă şi nici bani n-aveţi. Cât s-a ţinut Marius Stan de echipă a mai fost ce-a fost, cum a lăsat-o s-a ales praful. Nu mai e valoare la echipă! Nu-s şanse să se mai salveze. În momentul în care au votat ca fraierii să pice şase echipe, vă daţi seama că n-au nicio şansă. Acum Oţelul suferă din toate punctele de vedere. Au făcut experiment după experiment cu antrenori străini de mâna a doua şi a treia. Nu ştiu de ce Marius Stan i-o fi lăsat să facă asemenea greşeli”, a spus Dumitru Dragomir.

Referitor la revenirea lui Florin Cernat în fotbalul românesc, Dragomir îl consideră pe acesta un fotbalist bun: „Vârsta nu iartă pe nimeni, dar încă mai poate, nu e chiar ca Sânmărtean, dar e fotbalist bun!”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 31-10-2014 15:35

Ce e mai rau e ca daca echipa retrogradeaza se desfiinteaza ,nici macar nu vom vedea meciuri de liga 2 ,sa ne mai aline suferinta putin..:(

Clubul acesta a fost devalizat de niste hiene!Hiene care acum si-au luat talpasita si s-au dus in alte parte sau sunt inchise.

Sa ne bucuram de fotbal cat mai putem :cry:

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |