STIRI Juniori Oțelul II joacă acasă cu Callatis Mangalia

Meciul se disputa la Baza Sportiva Zoltan David (fosta Ancora)Meciul se disputa la Baza Sportiva Zoltan David (fosta Ancora)După înfrângerea din runda precedentă, 1-2 cu CS Tunari, satelitul de la Oțelul va juca al doilea meci consecutiv pe teren propriu. Azi, 1 noiembrie, de la ora 14:00, pe stadionul „Ancora-Zoltan David”, Oțelul II va încerca să obțină a treia victorie din acest sezon, contra celor de la Callatis Mangalia.


Cu patru etape înainte de finalul turului din Liga a III-a, Oțelul II Galaţi și Callatis Mangalia sunt vecine de clasament. Satelitul este pe locul zece cu opt puncte din nouă jocuri, golaveraj 6-13, iar adversarii se află pe 11 cu același număr de puncte, opt, golaveraj 10-18.
Jocul de pe ”Ancora” va fi arbitrat de Ionuț Robert Stanciu din Pitești, iar asistenții jocului vor fi Bogdan Adrian Banu din Ploiești și Răzvan Negoiță din Brăila. Observatori ai jocului au fost delegați Haralambie (Puiu) Antohi, din Brăila(nimeni altul decât fostul jucător de legendă de la Oțelul) și Gheorghe Mihalache din Buzău.

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |