STIRI Liga I “Oțelul nu e Poli Iași. Oțelul e Campioană și Supercampioană!”

Cristi Munteanu (FOTO Marian Brailescu)Cristi Munteanu (FOTO Marian Brailescu)Cristi Munteanu, team-manager la FC Oțelul Galaţi, a încheiat intervenția de la Lider Sportiv cu un mesaj adresat suporterilor:


„Suporterii să aibă răbdare cu Oțelul, din primăvară vor avea o echipă frumoasă. În partea a doua a sezonului, cu o pregătire bună în cele două cantonamente din iarnă, lumea va vedea altă echipă.”    

În aceeași intervenție Cristi Munteanu, a declarat că echipa este în reconstrucție și are nevoie de timp:
„Mă doare că lumea vorbește de Oțelul că e condamnată, ce Oțelul e Poli Iași ? Oțelul e Campioană și Supercampioană, un brand care a cunoscut gustul da fi numărul 1. Puține echipe se pot mândri cu acest lucru. Lumea trebuie să înțeleagă că Oțelul de acum nu este echipa de acum trei ani, este altă echipă în reconstrucție totală. E nevoie de răbdare, timp, înțelegere altfel nu se poate.”   

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bogdan64 » 01-11-2014 21:46

Simt ca vom reveni din propria cenusa ca Pasarea Phoenix! Sunt alaturi de voi de la Tribuna a2a, cand meciul se joaca la ore rezonabile - de obicei dupa ora 18.00, pentru ca serviciul nu-mi permite! Oricum va am in suflet si eu am sangele rosu - alb - albastru! Asa mi-a iesit la analize - :P

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |