STIRI Liga I “Sufletul meu ar fi vrut ca şi Oţelul şi Pandurii să meargă mai departe”

Petre GrigorasPetre GrigorasFostul antrenor la Oțelului, Petre Grigoraș, acum la Pandurii Târgu Jiu, a comentat la Lider Sportiv de la ProFM Lider FM, evoluția Oțelului faţă de jocul din Liga I pierdut cu 0-4 la Târgu Jiu:    

„Față de jocul din campionat diferența a fost foarte mare, lăsând la o parte absențele noastre. La Târgu Jiu a fost altceva, pe teren propriu am jucat mai bine. Florin Cernat este un jucător de excepție cu calități extraordinare, mă bucur că încearcă să ajute echipe. Din toate punctele de vedere, și fizic au crescut față de jocul precedent.”  

Despre meciul în sine ”Grig” a spus:
„Știți cum sunt meciurile de Cupă, mă așteptam la un meci greu, noi veneam după o perioadă neprolifică, îmi doream să câștigăm, am suferit, am întors norocul și spre noi, chiar dacă am trimis de trei ori în bară. Oțelul s-a prezentat așa cum mă așteptam, ceva în sufletul meu îmi spunea că aș fi vrut să mergem ambele echipe mai departe.”

Vă reamintim că Grigoraş a decis să renunţe la banii pe care îi avea de primit, adică la aproximativ 10.000 de euro pentru care era înscris la masa credală, ba mai mult a declarat că vrea să doneze 1000 de euro şi a invitat toţi oamenii care iubesc Oţelul să-i urmeze exemplul pentru a salva echipa!

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Johnny8 » 02-11-2014 12:25

ce sa mai comentezi? Respect Grig!

Johnny8

  •  
  •  

#2 Aruon » 02-11-2014 19:09

Sa traiesti Grig!Multumim!

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |