STIRI Liga I Ce spun antrenorii înainte de Petrolul Ploieşti – Oţelul

Tibor SelymesTibor SelymesOţelul joacă mâine, de la ora 18.30, la Ploieşti contra Petrolului, în cadrul etapei cu numărul 13 a Ligii I. Iată declaraţiile antrenorilor echipelor care se vor opune mâine:


Tibor Selymes: „Nu mă mulţumeşte faptul că am luat doar un punct din partida cu Gaz Metan. Vom vedea în etapele următoare dacă acest punct va fi important în economia clasamentului. De la următoarele două meciuri aştept să luăm puncte, pentru că nu ne considerăm învinşi dinainte. Important de acum înainte este să câştigăm cât mai multe puncte. Nu ne interesează estetica. Important este să urcăm în clasament.”

Gheorghe Mulţescu (antrenor Petrolul Ploieşti): "E clar că nu mai este meci uşor în Liga I. S-a văzut la noi şi cu Mediaş şi cu Ceahlăul. Chiar dacă are o poziţie mai proastă în clasament, Oţelul este o echipă care poate să pună probleme şi a pus recent şi Stelei şi Pandurilor. Mai discutăm dacă obţinem victoria fără probleme.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 02-11-2014 19:07

Un punct ar fi de aur cu Petrolul.La fel si cu Astra.Asta daca suntem realisti.Noi trebuie sa luam 3 pct de la contracandidate.Hai Otelul!
+1

Aruon

  •  
  •  

#2 bogdan64 » 02-11-2014 20:17

Ne asteapta meciuri grele - sa fim realisti! Acum 3 ani, daca luam numai un punct la Petrolul era un dezastru, acum ar fi aur curat! Pana la primavara ne vom zbate in mediocritate, asta e! Eu sper si doresc ca Otelul sa renasca si sa reusim salvarea de la retrogradare! Doar acest obiectiv ne-a mai ramas - Cupa s-a dus la ... Targu Jiu!Otelule te iubesc pana la moarte si dincolo de ea! HAI OTELUL!
+1

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |