STIRI Liga I Selymes: „Suntem pe drumul cel bun”

Tibor SelymesTibor SelymesOţelul a remizat pe terenul Petrolului, scor 0-0, iar antrenorul gălăţenilor, Tibor Selymes, s-a arătat mulțumit atât de scorul înregistrat pe tabelă, cât și de prestația elevilor săi. Tehnicianul Oțelului consideră că echipa pe care o conduce se află într-un progres continuu, iar jocul bun demonstrat în ultimele etape vor aduce mai multe puncte în clasament. În etapa următoare, formația oțelară va încerca să obțină prima victorie în campionat din mandatul lui Selymes, în confruntarea de pe teren propriu împotriva Astrei Giurgiu.

Ne-am dorit să obținem puncte, mulți nu ne dădeau șanse, pentru că am jucat cu o echipă bună, dar iată că am reușit. Hotoboc a fost de netrecut astăzi, a fost fantastic. Și Petrolul a ratat câteva ocazii bune, dar am avut și noi. Sunt foarte mulțumit și încet, încet adunăm puncte, pentru că avem mare nevoie. Suntem pe drumul cel bun. Dacă o să jucăm tot așa cu Astra, pe terenul nostru va fi altceva. Sunt convins că o să le punem probleme”, a declarat Tibor Selymes.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Arkan » 03-11-2014 21:24

A fost un meci foarte bun si un rezultat meritat, desi petrolistii au avut mai multe ocazii, era pacat sa nu luam un punct.
Felicitari echipei si stafului tehnic! Asta e directia pe care trebuie sa continuam, pentru a avea o sansa de a evita retrogradarea.

Arkan

  •  
  •  

#2 Aruon » 03-11-2014 21:44

Bravo baieti.Cu atitudinea asta ti-e mai mare dragul sa te uiti la meci.:) Selymes recupereaza ce am pierdut cu Weiss.:) Pregatirea fizica e punctul lui forte pe care lucreaza.Cu Weiss nu puteam vorbi de asa ceva.Noi am fost singura echipa slab pregatita fizic,fara preparator ,fara timp suficient de pregatire inaintea sezonului deci am pornit cu un handicap din pacate.
Hai cu punctul sau punctele si cu Astra.

Otelul nu moare!!!Si pana la urma ,chiar de ar muri,va ramane vesnic in inimile galatenilor,otelaril or si deci cu atat mai mult ca nu va muri!!!
Hai Otelul!!!Joaca bine,tot Galatiul e cu tine!!!

Aruon

  •  
  •  

#3 Viorel Craciun » 04-11-2014 09:06

felicitari staff-ului tehnic si nu in ultimul rand jucatorilor pentru prestatia de la Ploiesti ! in iarna cu 2-3 jucatori care sa acopere punctele mai slabe din echipa putem arata cine este OTELUL cu adevarat ! atunci cand se merita felicitari ,nu numai critici ,atunci si acestea trebuie acordate ! haiOTELUL ,hai GALATIUL ! :roll:

Viorel Craciun

Login sau crează cont pentru a comenta              |