STIRI Liga I HotoBLOCK! Ambii antrenori îl laudă pe portarul Oţelului

Dumitru HotobocDumitru HotobocEchipa noastră a reuşit un egal nesperat pe terenul Petrolului Ploieşti, practicând pe alocuri un joc destul de curajos. A ajutat mult însă şi prestaţia de excepţie a portarului Dumitru Hotoboc, care şi-a spălat astfel din păcatele meciului de Cupă cu Pandurii. Atât antrenorul Oţelului, Tibor Selyms, cât şi cel al Petrolului, Gheorghe Mulţescu, au lăudat prestaţia goalkeeperului de 35 de ani, bineînţeles cu stări de spirit total opuse.


Tibor Selymes: „Hotoboc a fost de netrecut astăzi, a fost fantastic! Și Petrolul a ratat câteva ocazii bune, dar am avut și noi. Dacă o să jucăm tot așa cu Astra, pe terenul nostru, sunt convins că o să le punem probleme. Orice punct ne ajută. A fost un punct muncit, un punct de care aveam nevoie. Nu e uşor să scoţi egal la Petrolul, dar uşor-uşor începem să ne mişcăm şi acesta e un lucru bun. Eram sigur că vom pleca neînvinşi de aici, pentru că am văzut evoluţia echipei din ultimele meciuri. Ar însemna enorm pentru mine să reuşesc să salvez echipa de la retrogradare. Suntem pe un drum bun şi putem să rămânem în prima ligă.”

Gheorghe Mulţescu (antrenorul Petrolul Ploieşti): "Ei au obţinut un punct cu noi şi nu invers. Noi am pierdut două. Au pregătit foarte bine meciul şi nu ne-au dat spaţii. Este mai uşor să distrugi decât să construieşti, dar nu am avut nici şansă. Am ratat mult, a fost şi o lipsă de inspiraţie în faţa porţii, am avut şi o bară. Am mai trăit acest scenariu şi cu Ceahlăul. Am fost neinspiraţi în faţa porţii. Când am reuşit să punem cu adevărat în pericol poarta, a intervenit bara sau Hotoboc. L-am făcut mare, la 35 de ani a fost cîntecul lui de lebădă. Noi trebuia să înscriem, dar n-am avut nici şansă. I-am simţit şi lipsa lui Teixeira, care e un jucător cu calităţi deosebite. Aducem mingea în faţa porţii, dar acolo avem nevoie de valoare şi de şansă. E o ironie – jucăm tot timpul cu echipe care îşi revin cu noi.“

Comentarii   
  •  
  •  

#1 otzelarul » 04-11-2014 13:47

prosport.ro/.../...

PS : este adevarata aceasta stire ?

otzelarul

Login sau crează cont pentru a comenta              |