STIRI Liga I Jucătorul lunii octombrie la Oţelul: Cristian Cristea!

Cristian Cristea - preferatul suporterilorCristian Cristea - preferatul suporterilorLa doar trei luni de la lansarea campaniei „Jucătorul lunii la Oţelul” avem deja un dublu câştigător în persoana lui Cristian Cristea, actualul golgheter al formaţiei roş-alb-albastre. Cristea a fost desemnat de către suporteri drept jucătorul lunii octombrie, după ce tot el a câştigat şi premiul lunii precedente.


Cristea l-a devansat la număr de voturi pe Florin Cernat, un alt favorit al suporterilor. Topul a fost completat cu Iulian Popa şi Dumitru Hotoboc. Cristian Cristea a impresionat în luna octombrie prin faptul că a marcat în toate cele trei partide în care a jucat: egalul din campionat cu Gaz Metan Mediaş, meciul de Cupă cu Pandurii, plus amicalul cu Noua Generaţie Măcin. Cu trei goluri din trei partide în luna octombrie, Cristea a reuşit să câştige pentru a doua oară titlul de jucătorul lunii la Oţelul.
Dintre cei care l-au votat pe Cristian Cristea, s-a tras la sorţi şi a fost desemnat şi câştigătorul a două bilete la unul dintre viitoarele meciuri ale Oţelului de pe teren propriu. Acesta este Andrei Aelenei.
Le mulţumim tuturor suporterilor pentru voturile acordate şi sperăm ca premiul oferit lui Cristian Cristea să-l motiveze pentru meciurile următoare, să aibă evoluţii cel puţin la fel de bune ca şi până acum.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 06-11-2014 16:12

Sper sa fie golgheterul Otelului pana la final!Felicitari!Mai asteptam goluri din partea lui!

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |