STIRI Liga I “M-am interesat de Oţelul pe Google şi Youtube”

Bryan OttenhoffBryan OttenhoffManagerul sportiv Ovidiu Burcă şi team-managerul Cristi Munteanu au prezentat cel mai nou transfer al Oţelului, pe Bryan Ottenhoff, un fundaş central olandez de 23 de ani. Acesta din urmă era foarte încântat că a ajuns la Galaţi şi va fi gata de treabă în 2-3 săptămâni.

Ovidiu Burcă: “Îmi face plăcere să vă anunţ că începând de ieri mai avem un jucător care ni se alătură, pe care l-am urmărit de mai mult timp. E fundaş central, vine din Olanda, dintr-o şcoală bună, cea a Ajaxului. Vrem să ne întărim, parcurgem paşii normali, devenim din ce în ce mai puternici. Ne-am dorit să-l aducem pentru că vrem o concurenţă mai mare pe postul de fundaş central plus că vrem să schimbăm mentalitatea la echipă, iar Bryan are tot ce îi trebuie. Cred că ne va fi de mare folos pentru viitor. Nu va putea juca imediat, are nevoie de ceva timp pentru a intra într-o formă sportivă bună. Sperăm ca în 2-3 săptămâni să aibă condiţia fizică optimă pentru a juca în partidele oficiale.”

Cristi Munteanu: "Noi ne mişcăm chiar dacă multă lume nu ne dă şanse de reuşită. Suntem încrezători că vom putea să ne îndeplinim obiectivele. Bryan e un jucător tânăr, puternic şi cu o bună reacţie. Ne dorim să ne întărim şi facem tot ce putem pentru asta. E un băiat de caracter şi de asta a vorbit Ovidiu mult cu el până să ajungă la Galaţi. Avem un lot echilibrat atât valoric, cât şi numeric.”

Bryan Ottehoff: “Când am sosit aici am avut o presimţire frumoasă. Sunt bucuros că am ajuns la Oţelul. Vreau să ajut echipa să rămână în prima ligă şi să creştem apoi la un nivel ridicat. Nu ştiam foarte multe despre Oţelul înainte, am căutat pe Google când am aflat că sunt interesaţi de mine. Am văzut şi nişte meciuri de-ale echipei pe Youtube. Am văzut jocul cu Petrolul, n-a fost rău, dar nici foarte bine. Vreau să joc şi să fac treabă bună. Mă bucur că majoritatea colegilor cunosc limba engleză.”

- Bryan Ottenhoff va purta la Oţelul tricoul cu numărul 3.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 07-11-2014 17:40

Sper sa fie un titular de baza in viitor.Succes!

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |