STIRI Liga I Sinescu: ”Meciul cu Astra este deschis oricărui rezultat”

Valentin Sinescu a fost antrenor la AstraValentin Sinescu a fost antrenor la AstraInvitat în studioul Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, antrenorul secund de la Oțelul, Valentin Sinescu, fost principal și secund la Astra, a prefațat jocul Oțelului cu Astra Giurgiu de astăzi:


„Sunt în măsură să opiniez vizavi de oponentul de duminică. Meciul de azi va fi o confruntare dificilă, întâlnim o echipă redutabilă cu jucători rapizi în avanposturi, capabili să facă diferența. Astra are o singură victorie în ultimele opt jocuri, ati văzut ultimatumul dat de patron, speră ca în patru runde echipa să adune toate punctele. Acest mesaj poate să genereze alte ambiții, meciul este deschis oricărui rezultat.”

Despre absența lui Constantin Mișelăricu secundul Oțelului a spus:
„Absența lui Mișelăricu este o pierdere. După ce în primele etape nu a făcut obiectul interesului nostru, a jucat foarte bine în ultima parte. Stelian Cucu va fi cel care îl va substitui, el a jucat foarte bine cu Rapid, sper să repete evoluția aceea și cu Astra. El nu este un jucător rău, are tehnică bună, punctul care nu poate fi numit forte la el este viteza. Astra are atacanți rapizi însă sper ca Stelian Cucu să se capaciteze.”

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |