STIRI Liga I “Mă bucur că golul a fost opera a doi copii care au sub 20 de ani”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuOţelul a scos un punct pe teren propriu contra formaţiei de pe locul 2, Astra Giurgiu. Având în vedere că suntem în continuare ultima clasată, stările de spirit ale celor doi antrenori au fost bineînţeles diferite după acest joc. Iată ce au declarat aceştia:


Tibor Selymes: ”După cum a decurs repriza a doua, am fost sigur că putem scoate măcar un punct. Dacă jucam și în prima repriză cu dăruirea și curajul cu care am făcut-o în partea a doua, puteam să câștigăm. Mă bucur că golul a fost făcut de doi copii care au sub 20 de ani. Punctul e foarte important pentru noi. Arbitrajul chiar a fost unul OK. E îmbucurător că am început să jucăm și să strângem puncte cu echipe care au pretenții la titlu și sunt convins că vom putea să avem rezultate foarte bune şi în continuare. Ne prinde bine pauza asta, vom încerca să profităm din plin de ea și trebuie să câștigăm primul meci care urmează, cel cu Ceahlăul Piatra Neamţ.”

Oleg Protasov (antrenor Astra Giurgiu): “Repriza a doua nu mi-a plăcut deloc, nu am intrat bine în joc. Puteam să facem 2-0, dar nu am reușit. Sunt mulțumit doar de cum am jucat în prima repriză. Jucătorii au acuzat puțin oboseala, iar cei care au intrat nu au ajutat echipa, nu au adus prospețime în joc. Trebuie să aducem ceva nou. Ne vom odihni câteva zile, după care reluăm munca. Cu puțină atenție, puteam să avem mai multe puncte în clasament. Alibec a dat totul pe teren, bine că a reușit să înscrie, voi vedea dacă va fi o soluție în atac.”

Login sau crează cont pentru a comenta              |