STIRI Liga I „Speranța și spiritul acestei echipe au renăscut”

Cristian Munteanu - team manager OțelulCristian Munteanu - team manager OțelulCristian Munteanu, team managerul Oțelului, consideră că ultimele rezultatele pozitive înregistrate de formația gălățeană și jocul bun prestat de elevii antrenați de Tibor Selymes sunt premisele care pot duce la obținerea victoriilor  în următoarele etapele. Oficialul oțelar a ținut să aprecieze prestația publicului de la partida cu Astra și să puncteze faptul că optimismul a reînceput să încolțească în inimile suporterilor comparativ cu startul sezonului, atunci când domina o stare generală de resemnare.

„Acest punct arată faptul că echipa se află într-o creștere de formă și, chiar dacă nu am reușit încă să învingem, jocul bun ne dă speranțe că în următoarele etape vom obține și victorii. Țin să mulțumesc publicului, a fost fantastic, pe finalul jocului am trăit emoții pe care nu le-am mai avut demult. Când am venit la Oțelul, toată lumea era resemnată după începutul din campionat, dar mă bucur să văd că speranța a renăscut, și odată cu ea, și spiritul acestei echipe. Galațiul și fanii de aici merită să aibă o formație în prima ligă și, împreună cu ei, ne putem salva de la retrogradare”, a declarat Cristian Munteanu, team manager Oțelul.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 10-11-2014 16:50

Am luat 3 puncte in 3 meciuri,ne trebuie ca aerul o victorie de 3 puncte,asa revenim in calcule cu sperante de salvare.Hai Otelul!!!Echipa asta nu va muri!

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |