STIRI Liga I Tudorie: „Ne luptăm cu orice echipă”

Alexandru TudorieAlexandru TudorieAlexandru Tudorie, marcatorul golului egalizator în partida cu Astra, s-a declarat mulțumit de punctul scos de Oțelul în partida cu giurgiuvenii, dar și de faptul că a reușit să marcheze din nou, după o pauză destul de lungă, pentru roș-alb-albaștri. Introdus în teren de Tibor Selymes în minutul 71, în locul lui Karlik, tânărul nostru atacant a reușit să marcheze cu doar 3 minute rămase până la finalul jocului și astfel să aducă în extremis un punct în linia de clasament a formației gălățene.

Tudorie se află la al doilea gol în acest sezon, după ce a mai înscris în poarta Concordiei Chiajna (1-2), în partida disputată pe teren propriu în etapa a II-a a actualei stagiuni.

„Sunt bucuros ca am marcat și am reușit să obținem acest punct. Consider că este un rezultat meritat, chiar dacă am jucat în compania unei echipe bune ce evoluează în cupele europene. Echipa noastră a progresat mult și acum avem forța să ne luptăm cu orice echipă din Liga I”, a declarat Alexandru Tudorie, atacantul Oțelului.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 10-11-2014 16:49

Bravo Tudy!!!La cat mai multe goluri!!! :lol:
+1

Aruon

  •  
  •  

#2 vitzamina » 10-11-2014 16:54

Felicitari pentru gol !
Tudorie joaca mult mai bine fara presiune, ceea ce e absolut normal pentru varsta lui.
Fara injuraturi, doar incurajari, fiindca el va duce numele Otelul mai departe !

vitzamina

  •  
  •  

#3 bogdan64 » 10-11-2014 19:04

Nici nu a intrat bine in teren Tudorie si niste idioti din spatele meu il injurau de zor! Imi venea sa ma intorc si sa le dau in cap cu ceva - dar n-aveam cu ce, doar sa rup scaunul!De felul meu sunt pasnic, dar atunci asa am simtit. Am mai spus, este tanar, poate nu va ajunge ca Pelle, Ronaldo sau Hagi, dar este atacantul nostru si trebuie sa fim alaturi de el, ca de intreaga echipa de altfel! Felicitari pentru golul inscris si faptului ca le-ai dat peste nas contestatarilor din tribune!
+1

bogdan64

  •  
  •  

#4 Hagi » 10-11-2014 23:59

Liga a III-a, Seria a II-a, Etapa XI

Delta Dobrogea - Oțelul Galati II 6-0
Metalosport - Cs Tunari 0-3 (meci pierdut la masa verde pentru lipsa unei persoane din echipa medicala)

Liga a III-a, Seria a II-a, Etapa XII

Sporting Liesti - Ceahlaul II 4-0 (Nastea, Dragoș Voicu, Bahnașu și Adamache)

Hagi

Login sau crează cont pentru a comenta              |