STIRI Liga I Oțelul are un nou administrator judiciar

FC Oțelul GalațiFC Oțelul GalațiProcesul de reorganizare judiciară prin care trece clubul Oțelul și-a consumat un nou episod la Tribunalul București. Astfel, instanța care se ocupă de planul de insolvență al clubului gălățean a decis să admită cererea de schimbare a administratorului judiciar Beta Insolvency, reprezentat de Borza Monica Angela, atestată ca practician în reorganizare și lichidare, cea care a gestionat până  acum activitatea judiciară a grupării oțelare. 

De precizat faptul că numele doamnei Borza Monica Angela a apărut în procesul în care patronul Oțelului este acuzat de dare de mită,  aceasta, conform stenogramelor, având rolul de intermediar în acțiunea de a determina unii magistrați de a pronunța hotărâri favorabile în procesele în care erau implicate societăți ale lui Dan Grigore Adamescu. 

Noul administrator judiciar a fost desemnat MB Management, urmând ca în perioada imediat următoare să aibă loc o întâlnire cu reprezentanții clubului nostru pentru a stabili strategia de redresare financiară a Oțelului.

Iată încheierea dată de Secţia a-VII-a Civilă din cadrul Tribunalului București: „Admite cererea de schimbare a administratorului judiciar BETA INSOLVENCY IPURL. În temeiul art. 22 alin. 2 din Legea 85/2006 numeşte în calitate de administrator judiciar al debitoarei SC FOTBAL CLUB OŢELUL SA pe SCP MB Management IPURL care va îndeplini măsurile prevăzute de Legea 85/2006.”

Noul administrator judiciar al Oțelului are sediul în Timișoara și realizează lucrări în domenii precum lichidare judiciară,  lichidare voluntară sau reorganizare judiciară, etc și oferă soluții pentru reabilitarea economico-financiară a societăților comerciale.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 mootoo » 11-11-2014 10:30

deci au ajuns timisorenii sa ne scoata din rahat. greu de crezut!!
+1

mootoo

  •  
  •  

#2 Aruon » 12-11-2014 18:29

Bine si asa!

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |