STIRI Liga I „Brăneţ, unul dintre cei mai buni antrenori de portari din România”

Cristi BrănețCristi BrănețÎn această vară când Oţelul trecea prin schimbări majore şi rămânea fără oameni pe posturi importante, Cristian Brăneţ, abia retras din activitatea de portar, a fost numit antrenor de portari în staff-ul lui Michael Weiss.
Şi după plecarea neamţului, Brăneţ a rămas în continuare antrenor de portari şi se pare că face o treabă bună, având în vedere prestaţiile portarilor din acest sezon, care au scos echipa din multe situaţii dificile. Mai mult, team-managerul Cristian Munteanu a spus despre Brăneţ că e unul dintre cei mai buni antrenori de portari din România.

„Cristi Brăneţ face o muncă foarte importantă pentru echipă, cu foarte mult devotament şi implicare. Ca fost portar pot spune că e unul dintre cei mai buni antrenori de portari din România.Din proprie experienţă vă spun că ce văd la Cristi Brăneţ n-am prea văzut în toată cariera mea. Acest lucru se şi vede în evoluţiile portarilor, pentru că Hotoboc şi Plopeanu au făcut foarte multe meciuri bune în acest sezon. Sunt convins că alături de oameni profesionişti şi dedicaţi precum Cristi Brăneţ putem salva echipa”, a spus Cristian Munteanu, fost portarul de legendă al Oţelului, care are în palmares şi titlu de campion al României.

De altfel, Dragoş Plopeanu, unul dintre portarii Oţelului, a fost ales jucătorul lunii august de către suporteri, iar goalkeeperul i-a mulţumit în mod special lui Cristi Brăneţ pentru sprijin.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Steel Dany » 12-11-2014 15:38

Poate sa-mi spuna cineva de ce s-au schimbat bancile de rezerva? adica inainte a noastra era mereu cea din spre sud iar oaspetii o aveau pe cea din nord, acum e invers...

Steel Dany

  •  
  •  

#2 Dregan » 12-11-2014 17:55

Citez pe Steel Dany:
Poate sa-mi spuna cineva de ce s-au schimbat bancile de rezerva? adica inainte a noastra era mereu cea din spre sud iar oaspetii o aveau pe cea din nord, acum e invers...

E o regula de la FRF. S-au schimbat bancile de rezerva pentru ca banca gazdelor sa nu mai fie aproape si "sa puna presiune" pe arbitrul asistent din acea zona. Inclusiv la ligile inferioare, s-a facut aceasta mutare.

Dregan

  •  
  •  

#3 Tudor » 13-11-2014 09:47

Asta ca sa puna presiune oaspetii...sau cum?

Tudor

Login sau crează cont pentru a comenta              |