STIRI Liga I “Le mulţumesc suporterilor. Au fost minunaţi!”

Tibor Selymes & Cristi MunteanuTibor Selymes & Cristi MunteanuOţelul a remizat cu Astra Giurgiu pe teren propriu, iar ecourile partidei nu s-au stins încă. Team-managerul grupării roş-alb-albastre, Cristi Munteanu, este de părere că în cel mai scurt timp va apărea şi prima victorie după multă vreme pentru echipa noastră, în timp ce adversarii laudă dăruirea cu care au jucat oţelarii.


Cristi Munteanu: „Băieţii au fost minunaţi, au luptat, s-au dăruit şi au avut puterea să revină. Ne lipseşte totuşi ceva, o scânteie ca să putem obţine prima victorie. Sunt convins că dacă evoluăm la fel şi în continuare nu avem cum să ajungem în liga secundă. Suporterii au căpătat încredere în echipă, iar munca noastră este apreciată. Cu un grup adunat de doar două luni, cu o nouă echipă managerială, jucători noi, antrenori noi, este nevoie de timp pentru a crea omogenitatea necesară. Cu abordări precum cele de duminică, dacă vom continua în acelaşi ritm, nu avem cum să retrogradăm. Am făcut o primă repriză modestă, dar echipa noastră a fost cu totul alta în partea secundă a disputei. Jucătorii noştri au evoluat formidabil în partea secundă, iar cu puţină şansă puteam chiar să câştigăm. Le mulţumesc atât jucătorilor cât şi suporterilor care au fost minunaţi. Cred că au început să creadă din nou în echipă".

Oleg Protasov (antrenor Astra Giurgiu): “Cred că echipa mai bună a fost Astra. Prima repriză am jucat-o foarte bine, dar spre final a apărut oboseala şi cei care au intrat nu au ajutat prea mult echipa. Gazdele au fost mai motivate, au avut şi soluţii pe bancă, spre deosebire de noi.”

Narcis Răducan (preşedinte executiv Astra Giurgiu): “Am avut dreptate, din păcate, când i-am cicălit pe jucători că partida de la Galaţi nu e dinainte câştigată. Ştiam spiritul acestei echipe, mai ales când porneşte cu şansa a doua. Nu s-a văzut diferenţa dintre ultima clasată şi o echipă care acum trei zile juca în Europa League. Fotbalul te pedepseşte când nu îţi doreşti prea multe. Speram să câştigăm, dar ne-a fost teamă, pentru că echipa era obosită dupa meciul din Europa League. Am tratat cu lejeritate anumite faze şi iată ce s-a întâmplat. Ne-ar fi prins bine o victorie, dar la modul cum am jucat în a doua repriză, meritam să o păţim.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Steel Dany » 12-11-2014 15:37

asa e Protasov, adevarul e ca Otelul are o banca mai puternica decat a Astrei :))
+1

Steel Dany

  •  
  •  

#2 Aruon » 12-11-2014 18:23

O repriza a fost a lor si una a noastra!Sa speram ca vedem cat de curand cum arata si victoria.

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |