STIRI Liga I “Nu avem nevoie de câte un punct, ci de trei!”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuAntrenorul Tibor Selymes s-a declarat mulţumit de jocul elevilor săi din partida cu Astra Giurgiu, mai ales cel din repriza a doua când oţelarii şi-au ţinut surprinzător adversarii în propria lor jumătate de teren. Tehnicianul spune că rezultatele de egalitate cu formaţiile de pe locurile 2 şi 3 au venit în urma realizării unei pregătiri fizice adevărate la echipă. Selymes spune că acest aspect a oprit şi apariţia de cartonaşe roşii, jucătorii noştri faultând din ce în ce mai puţin. Antrenorul ştie însă că doar victoriile pot salva Oţelul de la retrogradare, de aceea le cere elevilor săi să încerce să câştige următoarele meciuri din campionat.


Tibor Selymes: „Jucătorii au luptat extraordinar după pauză în partida cu Astra. Cred că la ora actuală ne putem bate cu orice echipă de la egal la egal. Nu ne temem de nimeni şi acest lucru mă bucură foarte mult. Mai avem puţin de lucru la calitatea jocului ofensiv, însă suntem pe drumul cel bun. Eu nu înţeleg de ce am început temători jocul cu Astra. Sper ca Oţelul să redevină încetul cu încetul echipa de altădată. Trebuie ca de acum înainte adversarilor să le fie teamă de noi şi nu nouă de ei. Important e că am muncit bine, acum echipa stă bine şi fizic, putem să alergăm mai mult. Am reuşit să adunăm puncte importante în ultimele două etape, contra a două candidate la titlu. În a doua repriză am fost mai buni, am pus presiune pe adversari chiar daca nu ne-am creat ocazii foarte mari. Totuşi am ţinut Astra în terenul ei, iar acest lucru nu este unul uşor. Când am venit la echipă mi-am dat seama că luam atâtea cartonaşe roşii din neputinţă, dar nu era vina jucătorilor, aţi văzut acum după ce am muncit câteva săptămâni cu ei am început să redresăm şi nu mai tragem de tricou, nu mai facem faulturi aiurea. Îmi dau speranţe ultimele rezultate, dar trebuie neapărat să şi câştigăm meciuri pentru că nu avem nevoie de câte un punct, ci de trei! Dacă vom juca în continuare cu aceeaşi atitudine, dăruire şi mentalitate, cred că ne vom salva de la retrogradare. Bineînţeles că acum merită şi jucătorii câteva zile de pauză, iar după aceea reîncepem să muncim pentru că urmează 3 meciuri în care trebuie să strângem puncte. Trebuie să obţinem 1, 2 sau 3 victorii, câte putem.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 13-11-2014 14:16

6 puncte in meciurile care au mai ramas sau 5.Important e sa nu mai pierdem si sa ne intarim bine la iarna pregatindu-ne la fel de bine.Hai Otelul!

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |