STIRI Liga I Tricouri la Magazinul Oficial

Tricouri la vanzareTricouri la vanzareDepartamentul de Marketing al FC Oţelul Galaţi s-a ţinut de cuvânt şi comercializează tricouri precum cele utilizate în jocurile din campionatul Ligii I. Tricourile originale Cawila sunt disponibile în două culori: predominant roşu şi predominant albastru (vezi poza). Ele sunt inscripţionate cu numele jucătorilor şi numărul pe care îl poartă aceştia.

Singura problemă ar fi preţul destul de piperat: 150 de lei bucata. E adevărat că vorbim de un produs original, dar discutăm în acelaşi timp aici de o firmă foarte puţin cunoscută, precum Cawila, deci preţul nu se justifică. Mai mult, ar fi cazul să ne aducem aminte că în 2011 un tricou original Oţelul (marca Masita) costa doar 110 lei, iar echipamentul complet (cu tot cu şort) costa 150 de lei, iar aici vorbim de echipamentele din colecţia de Champions League!
Cei care doresc să-şi achiziţioneze totuşi un tricou inscripţionat cu numele lui Cernat, Cristea, Popa sau oricare alt component al lotului o pot face la Magazinul Oficial de la stadion, deschis de luni până vineri, între orele 9:00 și 17.00!
De asemenea, mai există o alternativă, tot la Fan Shop, aceea de a achiziţiona un tricou  dintr-o colecție de 25 de jersey-uri originale Cawila, de culoare roșie, pe care jucătorii echipei noastre le-au purtat în primele jocuri, care vin la pachet cu autograf şi cartea  “OȚELUL GALAȚI – CAMPIOANA ROMÂNIEI 2010-2011”, preţul total fiind de 200 de lei.
Aşadar, cei care doresc să contribuie la salvarea clubului nostru o pot face şi cumpărând produse promoţionale de la Magazinul Oficial. Este o metodă simplă pentru suporteri şi folosită peste tot în lume de a ajuta clubul pe care îl susţin.

Login sau crează cont pentru a comenta              |