STIRI Liga I “Am acceptat oferta de la Oțelul deoarece echipa se afla într-o mare dificultate”

Florin CernatFlorin CernatÎntr-un interviu acordat ziarului Acţiunea, care se distribuie gratis în zi de meci la Oţelul, Florin Cernat a explicat motivele pentru care a revenit acasă, la Galaţi, într-un moment atât de dificil pentru echipa noastră.


Florin Cernat: “Timpul e scurt de când am sosit, iar emoțiile care au însoțit luarea acestei decizii nu prea mi-au permis să realizez cum este clubul Oțelul azi, în 2014. Motivul fundamental pentru care am acceptat oferta celor de la Oțelul a fost strict că echipa se afla într-o mare dificultate. Sincer, niciodată nu am crezut că se poate ajunge aici, însă uite că suntem aici și voi lupta atât cât ține de mine ca să ajut echipa și să depășim această situație critică. La Oțelul Galați am găsit un colectiv unit și bine intenționat. Familia este foarte importantă pentru un sportiv. Ea devine un țel atunci când ești migrator. Mereu știi că există cineva care te așteaptă acasă. A fost greu pentru mine și pentru familia mea, care timp de 14 ani a fost practic împărțită între drumuri. Niciodată nu am avut un domiciliu stabil, niciodată un program și totuși au trecut anii, fiul meu Marco, în vârstă de 11 ani, se bucură de prezența mea și împreună cu soția mea luptăm pentru o acomodare și ne bucurăm cu plăcere în timpul liber unul de celalalt. Este cel mai frumos lucru că am venit acasă, că mă aflu azi alături de fiul și de soția mea și, chiar dacă a fi fotbalist este destul de dificil pentru relația de familie, în final această situație ne-a unit cel mai mult.”


Comentarii   
  •  
  •  

#1 vitzamina » 16-11-2014 00:42

Asa ii sta bine unui mare jucator. Sa se intoarca acasa.
Si la conditiile in care a venit ... Iubeste Otelul si Galatiul, la fel cu e si el iubit acasa!
Cu Cernat ne vom salva de la retrogradare.

vitzamina

  •  
  •  

#2 Hagi » 16-11-2014 00:49

Vlad Rapisca: “Iesirea din insolventa depinde in mare masura de ramanerea in Liga 1!”

Vlad Alexandru Rapisca, 38 de ani, a fost numit, la inceputul lunii septembrie, administrator special al Fotbal Club Otelul SA, in locul lui Lucian Ciofoaia. In premiera la Sport Total FM, Vlad Rapisca a vorbit despre situatia actuala a fostei campioane a Romaniei, aflata in insolventa.

“Insolventa controlata? Orice club care intra in aceasta insolventa trece prin mai multe etape. Noi suntem la inceput, perioada de reorganizare, avem un adminsitrator judiciar, dar si un administrator special.

...
sptfm.ro/.../...

Hagi

  •  
  •  

#3 Steel Dany » 16-11-2014 01:20

steaua il vrea pe Cernat =))))

Steel Dany

  •  
  •  

#4 vitzamina » 16-11-2014 10:09

Citez pe Steel Dany:
steaua il vrea pe Cernat =))))

Cred ca carpeta sporturilor il vrea pe Cernat la stana.

vitzamina

Login sau crează cont pentru a comenta              |