STIRI Liga I “Scoaterea clubului din insolvență depinde de salvarea echipei de la retrogradare”

Vlad Alexandru RapiscaVlad Alexandru RapiscaÎntr-un interviu acordat celor de la Sport Total FM, administratorul special Vlad Răpişcă a vorbit despre insolvenţă, şansele Oţelului de a se salva, dar şi despre posibila oferta primită de Florin Cernat de la Steaua, despre care s-a scris în presa centrală.


Vlad Alexandru Răpişcă: “Orice club care intră în această insolvență trece prin mai multe etape. Noi suntem la început, perioada de reorganizare, avem un administrator judiciar, dar și un administrator special. Lucrurile merg bine, astfel că nu avem ridicat dreptul de administrare al companiei și avem puteri aproape depline, sub controlul administratorului judiciar. S-au schimbat administratorii judiciari, dar la club nu s-au schimbat alte aspecte, e la fel ca la început. Sunt probleme ca la orice club, dar cele care se află în insolvență au o situație ceva mai dificilă. Dorim să scoatem clubul din insolvență, iar asta depinde în mare parte de salvarea echipei de la retrogradare. Asta ne va ajuta să ne continuăm activitatea mai departe. Sportiv cred că s-au făcut mai multe greșeli, dar acum sperăm să ne revenim. Atunci când am venit, existau jucători aduși în ultimul moment, fără preparator fizic. Am remediat lotul de jucători și am adus un preparator fizic. Florin Cernat este unul dintre jucătorii excepționali ai țării noastre, dar până la ora asta nu am avut nicio discuție cu nimeni pentru a-l transfera. Noi vrem să stea lângă noi și să ne ajute la salvarea de la retrogradare. Dacă Steaua îl vrea, atunci să facă ofertă și mai vedem. Credem că, după pregătirea de iarnă, Cernat va putea face față și la echipa națională, unde credem că va ajunge în curând. Pentru noi primează planul sportiv. Trebuie să ne salvăm de la retrogradare, iar pentru asta avem nevoie de fotbaliști precum Florin Cernat. Sperăm să reușim victoria cât mai repede, pentru că suntem încrezători în obiectivul nostru, acela de a ne salva. Probabil că dacă nu luam atâtea cartonașe roșii, pentru că nu suntem o echipă cu joc dur, puteam obține cel puțin trei puncte în plus față de ce avem acum. Vrem șase puncte din următoarele trei meciuri!”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 16-11-2014 16:52

Cine a bagat clubul asta in insolventa ?Stan, Bors si Adamescu.Vreau sa-i vad ca platesc in instanta pentru ce au facut.Ne-au distrus clubul ,bucuria noastra numita Otelul Galati.
+1

Aruon

  •  
  •  

#2 mychellynho » 17-11-2014 18:39

cernat nu trebue lasat sa plece nicaieri.

mychellynho

Login sau crează cont pentru a comenta              |