STIRI Liga I Fetele îşi spulberă adversarele

Otelul (fete) se distreaza in esalonul secundOtelul (fete) se distreaza in esalonul secundDupă ce au termiant turul cu o victorie de 14-0, fetele de la Oțelul au debutat în retur în aceeași manieră. Fetele noastre au învins pe teren propriu cu 19-0, la pauză 12-0, pe Viitorul Buzău.


Cele mai multe goluri ale jocului disputat pe stadionul „Ancora-Zoltan David” au fost marcate de căpitanul  Giorgiana Vasile, cinci. Au mai marcat: ”Andy” Herczeg (patru), Roxana Dinescu(tot patru), Georgiana Stratu(trei), Alice Despa, Mihaela Neacșu şi Mihaela Stan.
Ion Morohai a folosit următoarea formulă în jocul cu Viitorul: Toma – Stan (Ivan I.), Despa, Neacșu, Ivan E. – Bențoiu (Ivan V.), Herczeg, Răduc (Ivan A.), Şolonca (Sfinteș) – Vasile G., Dinescu (Stratu).
În urma succesului cu Viitorul Buzău, Oțelul este pe locul doi în serie cu 19 puncte, la egalitate de puncte cu Navobi Iași, iar departajarea se face la diferenţa de golaveraj, acolo unde ieșencele au un gol în plus: Oțelul 62-1; Navobi 64-2. Etapa viitoare se va disputa duminică, 23 noiembrie, când Oțelul va juca tot pe teren propriu cu CS Școlar Târgoviște.

Ion Morohai (antrenor al echipei de fete de al Oţelul): „Obiectivul nostru este clar: promovarea în Superligă! Vom lupta până la capăt ca să atingem acest obiectiv. Totodată, sperăm să îmbogățim zestrea echipei naționale de fotbal feminin cu încă două dintre fetele noastre, Andy Herczeg și Mihaela Neacșu, pe lângă Monica Bențoiu, Giorgiana Vasile, Loredana Nica și Carmen Ciobanu, ultimele două accidentate momentan.”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 16-11-2014 16:54

Ar trebui sa luam cateva fete si la Otelul masculin,ne-ar ajuta sigur :D :D :D Ce am vrea sa batem si noi macar cu un 3-0 pe cineva :D

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |