STIRI Amicale Selymes: „Am testat jucătorii care au evoluat mai puțin”

Tibor SelymesTibor SelymesTibor Selymes, antrenorul Oțelului, s-a declarat mulțumit de evoluția jucătorilor săi în amicalul cu Petrolul Ploiești, chiar dacă oțelarii au cedat, scor 2-0, disputa de pe „Ilie Oană”.

Tehnicianul gălățenilor a putut să urmărească în acest joc o parte din jucătorii care nu au beneficiat de prea multe șanse în acest sezon, precum Abraham, Milea, Cojoc, Miron, Bârlădeanu sau Berti, respectiv Jula și Ilie, ambii reveniți după accidentări.

„A fost un amical în care am test și o parte din jucătorii care au evoluat mai puțin în meciurile de campionat. Am avut prilejul să-i urmăresc împotriva unei echipe valoroase din Liga I, nu ne-a interesat rezultatul, ci să facem un antrenament bun. Acest amical ne-a ajutat să păstrăm ritmicitatea în privinţa jocurilor. Vrem să adunăm cât mai multe puncte în ultimele 3 etape din acest an, chiar dacă avem meciuri dificile, dar vom face tot ce ne stă în putință pentru a ieși din zona periculoasă”, a declarat Tibor Selymes, antrenorul Oțelului.

Următorul meci al Oțelului va avea loc în deplasare, pe terenul Ceahlăului Piatra Neamț, sâmbătă, 22 noiembrie, cu începere de la ora 18:00. Partida va fi transmisă în direct de postul Look TV.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 17-11-2014 21:30

Bine ca am facut egal in campionat.Petrolistii isi vand pielea greu!

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |