STIRI Liga I Selymes şi Sinescu despre importanţa meciurilor care urmează

Tibor Selymes stie ca avem nevoie de puncte din deplasareTibor Selymes stie ca avem nevoie de puncte din deplasareCei doi antrenori ai echipei noastre, Tibor Selymes şi secundul Valentin Sinescu, au vorbit despre următoarele două jocuri de campionat, în care Oţelul va întâlni două contracandidate în deplasare! Ambii tehnicieni ştiu că formaţia pe care o pregătesc nu are voie să piardă la Ceahlăul Piatra Neamţ şi nici la Universitatea Cluj, ca să mai poată spera la salvarea de la retrogradare.

Tibor Selymes: „Pauza este binevenită pentru că jucătorii sunt puţin obosiţi. Le-am acordat câteva zile libere, dar după aceea am lucrat la reîncărcarea bateriilor. Mă bucur că există concurenţă la nivelul fundaşilor centrali. Leca începe să confirme, Mişelăricu a jucat bine, iar Cucu a fost la înălţime când l-am folosit. Plus că îl avem şi pe Otenhoff, care este un jucător foarte bun. Sper ca după această perioadă să fim şi mai puternici, pentru că avem meciuri foarte importante, cu echipe aflate în aceeaşi zonă ca şi noi. Trebuie să şi învingem, pentru că am pierdut deja prea multe puncte.”

Valentin Sinescu (antrenor secund Oţelul): „Trebuie să obținem cel puţin două puncte, nu avem voie să pierdem vreun meci. Sunt partide foarte importante pentru noi, cu o încărcătură aparte. Sper ca miza să nu-şi pună amprenta pe evoluţia jucătorilor. Dacă vom obţine rezultate bune până la sfârşitul turului, cu o politică raţională în iarnă, cu o campanie de transferuri inspirată, ne putem bate în retur cu succes pentru a evita retrogradarea. Important este ca de acum înainte să continuăm ce am început. Domnul Tămăşanu are un merit deosebit. Eu am lucrat cu preparatori fizici din străinătate: spanioli, portughezi, italieni, plus alţi români, dar acum văd unele lucruri extraordinar de utile, iar practica a validat metodele dânsului. Din punct de vedere fizic suntem undeva la 85-90%, ne trebuie un plus ofensiv şi pentru asta avem nevoie de mai multă calitate.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 17-11-2014 21:35

Trebuie o victorie ca aerul,1p sau 2p e putin in economia campionatului.Altfel esti cand faci 6 p in 2 meciuri.Victoriile aduc salvarea nu egalurile.

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |