STIRI Liga I “Pe viitor putem forma din nou marea familie Oţelul”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuOţelul se pregăteşte pentru două meciuri decisive în acest final de tur, mai exact pentru partidele din deplasare cu contracandidatele Ceahlăul Piatra Neamţ şi Universitatea Cluj. Team managerul Cristi Munteanu a explicat că pauza prilejuită de meciurile naţionalei României au venit la fix, deoarece echipa noastră are nevoie în primul rând de omogenitate.


Oficialul roş-alb-albastru este de părere că în cel mai scurt timp familia Oţelul - formată din jucători, conducători şi suporteri - va fi refăcută şi astfel şansele de salvare de la retrogradare vor creşte. El a felicitat din nou fanii pentru că au rămas lângă echipă şi au din nou încredere în ea.
Şi tânărul atacant Alexandru Tudorie este de părere că Oţelul joacă din ce în ce mai bine şi că ar avea şanse să se salveze dacă menţine ritmul.

Cristi Munteanu: „Pentru noi această pauză a fost binevenită. Suntem o echipă care s-a încropit pe parcurs. Avem nevoie de omogenitate şi aceste două săptămâni ne-au prins foarte bine. Cred că pe viitor putem forma din nou marea familie Oţelul, adică jucători, conducători şi suporteri împreună pentru acelaşi obiectiv, salvarea de la retrogradare. Mergem la Piatra Neamţ cu moral bun şi eu cred că dacă o ţinem în ritmul ăsta nu avem cum să mergem în Divizia B. Este păcat pentru acest public fantastic. Încă o dată, le mulţumesc din suflet şi mă bucur că şi-au recăpătat încrederea în echipă. Avem trei meciuri în campionat în care nu am pierdut, dar, repet, totuşi, ne lipseşte o scânteie, ne lipseşte ceva să luăm trei puncte.”

Alexandru Tudorie: "Cum vedeţi şi dumneavoastră, de la meci la meci jucăm din ce în ce mai bine şi eu spun că nu o să retrogradăm niciodată aşa, dacă continuăm la fel.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 17-11-2014 22:05

Din pacate ne trebuiesc 3 p +3p fiindca numai asa cu victorii ne salvam nu cu egaluri.Sa mai salvam ce se poate pana la iarna iar din iarna o pregatire fizica buna si ceva intariri adica jucatori sa castigam meciuri si sa ne salvam.Oricum este foarte greu,de 2 ori mai greu ca anul trecut fiindca avem putine puncte si fiindca retrogradeaza 6.Dar noi nu ne pierdem speranta,sa ne bucuram de fotbal.Hai Otelul!

Aruon

  •  
  •  

#2 cosmin-florin » 19-11-2014 04:16

" " " Este păcat pentru acest public fantastic. Încă o dată, le mulţumesc din suflet şi mă bucur că şi-au recăpătat încrederea în echipă." " " O MULTUMIRE MAI MARE CA STATUL PE LANGA PORTI NICI CA PUTEA FI OFERITA. :-* :-* :-*

cosmin-florin

Login sau crează cont pentru a comenta              |