STIRI Juniori Haraga: “Cu Metalosport a fost un meci controlat în întregime de noi”

Otelul II a invins lejer pe MetalosportOtelul II a invins lejer pe MetalosportDupă victoria 3-0 (1-0) din derby-ul municipal din Liga a III-a cu Metalosport, antrenorul satelitului clubului Oțelul, Sorin Haraga, a vorbit la Lider Sportiv, despre partidă:
„A fost un meci controlat în întregime de noi. Este bine că am câștigat derby-ul local cu Metalosport având în vedere și situația din clasament a ambelor echipe. De la echipa mare nu am avut jucători, în afară de Marus și Moglan, dar ei doar se antrenează cu echipa de Liga I.”

Legat de situația echipei din clasament Sorin Haraga a spus:
„Stăm relativ bine în clasament, cu cele trei puncte acumulate cu Metalosport ne-am îndepărtat din zona retrogradării. Sunt foarte mulțumit de băieți, s-au mobilizat foarte bine având în vedere că la derby-urile locale se poate întâmpla orice.”

De partea cealaltă, președintele clubului Metalosport a vorbit şi el la Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, despre înfrângerea din derby-ul municipal cu Oțelul II:
„Felicit echipa gazdă, Oțelul II, pentru victorie. Se pare că băieții mei nu s-au mobilizat, îmi pare rău, dar tabela reflectă valoarea. Oțelul II a jucat cu băieți tineri care promit. Pe viitor, poate chiar din iarnă, o parte dintre ei se vor regăsi în lotul echipei noastre!”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 18-11-2014 14:13

Ma bucur ca mai avem echipe galatene in fotbal.,cum e Metalosport.In viitor poate o vedem in liga2.As vrea ca fotbalul galatean sa nu moara.

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |