STIRI Liga I “M-a impresionat publicul gălăţean”

Valentin SinescuValentin SinescuÎn intervenția de la Lider Sportiv (Pro FM Lider FM), antrenorul secund al Oțelului, Valentin Sinescu, a vorbit despre situația din clasament a echipei la care activează:


„Din ce am văzut cred că atârnă foarte mult înfrângerea din etapa a 2-a de la meciul cu Concordia Chiajna. Cred că dacă s-ar fi adjudecat cele trei puncte atunci  situația era altfel. Sunt opt puncte acumulate în 14 etape, în condițiile în care retrogradează șase echipe, poate fi ca o piatra de moară. Miza sper să nu își pună amprenta, iar dacă vom face șapte puncte în ultimele etape, cu o politică rațională în iarnă putem face mai multe în partea a doua a sezonului.”

Despre atuurile Oțelului în lupta pentru evitarea retrogradării, Sinescu a spus:
„Vrem reconstituirea unui capital de încredere, jucătorii erau oarecum blazați, acum există un alt tonus, e un lucru bun. Am jucat cu Gaz Metan Mediaş, o echipă definitorie pentru plutonul median al clasamentului, cu Pandurii, echipă ce ar trebui să fie în primele cinci, Petrolul, Astra şi am obținut patru remize. M-a impresionat și publicul, să încurajezi o echipă care traversează momente critice arată cunoașterea fenomenului.”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 18-11-2014 14:10

Noi,fata de altii,avem spiritul Otelului in sange,spiritul bucuriei noastre galatene.Ma bucur ca Sinescu este al nostru antrenor secund,are o inteligenta si o carisma de invidiat
Otelul nu moare!

Aruon

  •  
  •  

#2 bogdan64 » 18-11-2014 19:32

Adevarat, atata timp cat suntem uniti in jurul Otelului, acesta nu va muri! Si nici nu va retrograda! Sa mai luam macar 7 puncte si din retur vom mai vedea, dupa cum spunea dl. Sinescu. Avem oameni capabili in Conducere acum, stiu ce au de facut - nu ca cei dinainte, care au stiut sa devalideze Clubul, si am incredere ca vom iesi cu bine la sfarsitul Campionatului!

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |