STIRI Liga I „Negociem cu un sponsor din străinătate”

Vlad Alexandru RăpișcăVlad Alexandru RăpișcăAdministratorul special al Oțelului, Vlad Alexandru Răpișcă, a făcut o scurtă caracterizare a situației economice prin care trece clubul gălățean, prezentând date despre datoriile grupării oțelare, dar și faptul că sunt negocieri pentru semnarea unui contract de sponsorizare ce ar putea detensiona frământările financiare.

„Suntem în etapa elaborării unui nou plan de reorganizare, care va fi apoi supus spre aprobare Adunării Creditărilor. Datoriile ar fi undeva la 2,5 milioane de lei, plus cele curente. Procesul referitor la impunerea ANAF este în curs şi, deocamdată, această impunere e suspendată. Încercăm să găsim noi surse de venit şi suntem aproape de a semna un contract cu un sponsor nou, de afară. Nu e o sumă mare, dar ne va ajuta mult”, a declarat Vlad Alexandru Răpișcă.

Acesta consideră că fiecare partidă disputată de Oțelul trebuie tratată ca pe o finală, iar acest mesaj a fost transmis și vestiarului: „Nu vreau să mă gândesc la ce se întâmplă dacă Oţelul retrogradează. Le-am spus şi jucătorilor să trateze fiecare meci ca pe o finală de Liga Campionilor, pentru că în joc e viitorul lor. Trebuie să scoată cel puţin şapte puncte din ultimele trei etape din tur şi atunci avem şanse mari să ne salvăm”.

Administratorul special speră să conteze și pe sprijinul autorităților locale, cel puțin în susținerea activitatății grupelor de copii și juniori. “Relaţia cu Primăria este inexistentă, pentru că sediul social al clubului e în Bucureşti. Vom înfiinţa o societate non-profit, pentru ca administraţia locală să poată sprijini grupele de copii şi juniori şi a degreva clubul de anumite cheltuieli pe care nu şi le poate permite”, a afirmat Vlad Alexandru Răpișcă într-un interviul acordat ziarului Adevărul.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Johnny8 » 19-11-2014 10:04

Sa speram cat mai curand ca avem ceva vreme de cand jucam cu ''pieptul gol''.
+1

Johnny8

  •  
  •  

#2 Aruon » 19-11-2014 23:56

Orice sponsor ar fi e binevenit,mai ales la asa situatie la club.Felicitari si hai cu finalizarea negocierilor!

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |