STIRI Liga I Împreună pentru Mihaela! Oţelul sare în ajutorul unui copil

Apel de ajutorare a unui copil bolnav de cancerApel de ajutorare a unui copil bolnav de cancerOţelul încearcă să-i întindă o mână de ajutor unei fetiţe de doar 4 ani, care suferă de cancer la rinichi şi are nevoie de bani pentru tratament specializat în Italia. Astfel, „Dunărea Bătrână” face un apel către toţi oamenii cu disponibilitate financiară să o ajute pe Mihaela Curcă, fetiţa de 4 ani care trece prin clipe cumplite. Viaţa ei depinde de un costul unui tratament pe care familia nu-l poate suporta.


"Un pui de om are nevoie de ajutorul nostru! Din Isaccea, orașul tulcean care l-a dat Oțelului și fotbalului pe Babicu’ Cristian Munteanu, Mihaela Curcă are doar 4 ani și luptă cu o cumplită suferință. Ea a fost diagnosticată recent cu cancer la rinichi și a urmat deja un ciclu de chimioterapie. Fetița este internată acum la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Marie Curie” din București, dar are nevoie urgentă de tratament de specialitate la o clinică de oncologie din Italia. Terapia care îi poate salva viața Mihaelei și cheltuielile conexe depășesc însă puterea financiară a familiei Curcă, așa că părinții micuței au deschis un cont în care cei sensibilizați de acest caz dramatic pot face contribuții bănești.
Contul, deschis donațiilor în lei și în euro, are codul IBAN RO42BRDE370SV24836543700 și este deschis pe numele Mihaela Curcă la BRD – Agenția Delta Tulcea. Codul SWIFT este BRDEROBU. Detalii suplimentare puteți obține de la părinții Mihaelei. Mama, Marinela Curcă, poate fi contactată la numărul de telefon 0751.339.264, iar tatăl, Adrian Curcă – la 0757.111.396."

Login sau crează cont pentru a comenta              |