STIRI Liga I “Pentru următoarele două meciuri avem obiectiv 4 puncte

Cristian Munteanu vrea 4 puncte in urmatoarele doua meciuriCristian Munteanu vrea 4 puncte in urmatoarele doua meciuriLa Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, Cristi Munteanu, team-manager FC Oțelul Galaţi, a declarat că obiectivul echipei în cele două jocuri consecutive din deplasare, cu Ceahlăul Piatra Neamţ şi Universitatea Cluj este să obțină patru puncte:


„Pentru următoarele două meciuri avem obiectiv 4 puncte. Jucăm în deplasare cu echipe implicate în lupta pentru evitarea retrogradării: U Cluj și Ceahlăul. Noi avem obiectiv 4 puncte, dar și 3 puncte sunt bune. Trebuie să fim foarte-foarte concentrați pentru jocul de la Piatra Neamț, meciul este foarte important. La prima vedere e ușor să câștigi trei puncte la Piatra Neamț, dar nu este deloc așa! Vor fi meciuri foarte grele, cu Ceahlăul va fi la fel de greu cum a fost cu Petrolul sau Astra. Este o echipă care joacă pentru supraviețuirea în Liga I, dar noi vom merge încrezători și cred că vom lua trei puncte."

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 19-11-2014 23:59

Au si ei acelasi obiectiv ca noi..greu foarte greu.Echipele slabe in meciuri de astea se mobilizeaza tare..:) Sa speram ca si noi la fel vom proceda!Hai Otelul!
+1

Aruon

  •  
  •  

#2 Uzzy » 20-11-2014 15:16

Cu 3 sau chiar 4 puncte de la contracandidatele noastre.....ajungem in B babicule...aici e vorba de logica si matematica...nimic special....pe cine mai batem noi si cand, daca nu ACUM???
+2

Uzzy

Login sau crează cont pentru a comenta              |