STIRI Liga I “Cu banii suntem aproape bine”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuPrintre invitații ediției 33 a emisiunii Lider Sportiv a fost și titularul dintre buturile FC Oțelul Galaţi, Dumitru Hotoboc. Iată ce a spus portarul de 35 de ani despre:

- partida de verificare de la Ploiești, cu Petrolul:
„A fost un meci amical tratat de noi cu seriozitate. Am pierdut, dar important este că am luat punctul la ei în campionat, când trebuia. Am avut în săptămâna premergătoare câte două şedinţe pe zi, aşa că a fost un antrenament foarte bun pentru noi.”

- următoarele două meciuri din Liga I pentru Oțelul, la Ceahlăul și la U Cluj:
„La prima vedere pare că vor fi meciuri accesibile însă nu va fi așa. Vor fi meciuri destul de grele pe care trebuie să le abordăm la victorie.”  

- venirea lui Selymes pe banca tehnică a echipei:
„De la sosirea lui lucrurile s-au schimbat din toate punctele de vedere în bine. Acest lucru s-a văzut și în evoluțiile noastre.”

- antrenorul portarilor de la Oțelul:
”Cristi Brăneț este un super băiat. Un antrenor foarte-foarte bun, chiar dacă este la început se descurcă foarte bine, mie mi-a demonstrat asta.”

- concurența dintre buturile Oțelului:
„Dacă stau bine să îmi aduc aminte când am venit la Oțelul am stat în tribună. Apăra Plopeanu  sau Abraham, concurența este acerbă, suntem patru portari pe un singur post, e greu, dar e benefic, concurența naște câștig.”

- șansele de salvare de la retrogradare:
„Dacă din următoarele două meciuri cu Ceahlăul și U Cluj câștigăm măcar unul sau facem patru puncte, sunt șanse foarte mari să scăpăm. Din iarnă vor veni și jucători, se va îmbunătăți echipa.”

- situația financiară a echipei:
„Săptămâna trecută am primit un salariu. Până la sfârșitul lunii mai primim încă unul, suntem aproape bine, ținând cont de ce e în țară eu zic că e bine.”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 20-11-2014 21:00

Tin sa spun ca ne trebuie un portar adevarat.Cei 4 nu prea se potrivesc pentru postul de portar titular al fostei campioane Otelul.Ne trebuie un portar cu experienta ,ca Grahovac sau Goicoechea.Asemanatori lor.
+2

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |