STIRI Liga I Adrian Enache, despre şansele Oţelului de salvare de la retrogradare

Lider SportivLider SportivLa Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, Adrian Enache, unul dintre cei mai cunoscuți suporteri ”oțelari” a vorbit despre șansele Oțelului de evitare a retrogradării:


„Ce să spun, este foarte greu, chiar imposibil. Noi trăim cu o fărâmă de speranță. Am tot respectul pentru Tibor Selymeș, Cristi Munteanu, Ovidiu Burcă, am încredere în echipă, mai ales că a revenit Florin Cernat, un mare talent al fotbalului gălățean. De câteva etape s-a văzut o revigorare a echipei, dar și celelalte contracandidate au obținut rezultate favorabile, iar noi am rămas pe ultimul loc”.

În finalul intervenției de la Lider Sportiv, Adrian Enache a rememorat momentele plăcute petrecute la Galați în mandatul de președinte al lui Marius Stan:
„Lumea își aduce aminte cu plăcere de acele momente, erau zile extraordinare, aveai fotbal de calitate, orașul era în fierbere, am avut la Galați meciuri cu Naționala Artiștilor, când am jucat cu echipa similară din Anglia. Nu ne-am gândit niciodată că vom ajunge să câștigăm campionatul, dar uite că priceperea lui Marius Stan și Dorinel Munteanu, împreună cu jucătorii au fost decisivi”.

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Alexandru C. » 21-11-2014 12:55

Tin minte ca la meciul cu Lokomotiv Sofia din turul 2 al Cupei Uefa, ce atmosfera a fost cand Adrian Enache a cantat imnul echipei alaturi de un stadion arhiplin..un otelar adevarat, RESPECT!
+1

Alexandru C.

Login sau crează cont pentru a comenta              |