STIRI Liga I Declaraţii înainte de Ceahlăul – Oţelul

Tibor SelymeşTibor SelymeşPartida dintre Ceahlăul şi Oţelul se anunţă a fi extrem de importantă pentru evitarea retrogradării, având în vedere faptul că se întâlnesc două contracandidate. Oţelul se află pe ultimul loc înaintea acestei runde şi are mare nevoie să nu piardă, pentru a nu lua distanţă faţă de urmăritoare. Iată declaraţiile din tabăra Oţelului referitoare la acest meci:

Tibor Selymeş: “Eu zic că suntem pregătiți pentru a lua cele trei puncte. Este foarte important deoarece ne vom apropia de Ceahlăul, vom avea o altă încredere în noi și vom merge și la Cluj să luăm puncte. Astea-s meciuri mai grele decât cu Petrolul sau cu Astra. Prima dată ne interesează Ceahlăul, unde va fi un meci de luptă, va fi care pe care pentru că, dacă noi batem, ne apropiem de ei, iar dacă ei bat, se distanțează de noi. Dacă dăm un gol și nu primim, este OK. Am luat destule goluri, ne-am săturat de câte goluri am luat și, ușor-ușor, ne-am pus defensiva pe picioare, nu mai luăm așa multe goluri, stăm bine, sper să și marcăm de-acum înainte.”

Cosmin Stoian: “Meciul cu Ceahlăul va fi dificil deoarece și ei au nevoie de trei puncte, și noi. Terenul cred că va fi la fel de greu din cauza condițiilor meteo. Noi mergem să câștigăm. Încet-încet, ne-am pus pe picioare și mergem la victorie. Nu contează dacă sunt titular sau nu. Important este ca, atunci când intru, să dau tot ce am mai bun, să ajut echipa."

Partida Ceahlăul - Oţelul este programată sâmbătă, de la ora 18.00, în direct pe Look TV. 

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 21-11-2014 18:18

E un meci de care pe care,Ceahlaul isi doreste sa castige,mai ales acasa la ei,trebuie sa fim atenti..noi nu prea avem multi oameni de gol..trebuie sa iesim bine in finalul asta si la iarna sa ne intarim neaparat ca altfel suntem pa.Hai Otelul!

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |