STIRI Liga I ÎN GRAFIC (Cronică + Rezumat video)

Otelul a invins Ceahlaul (captura Look TV)Otelul a invins Ceahlaul (captura Look TV)Ceahlăul Piatra Neamț - Oțelul Galați 0-1(0-0)
Oțelul intră încet, dar sigur, în graficul impus pentru a îndeplini obiectivul salvării de la retrogradare, după ce a câștigat, 1-0, pe terenul celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ. A fost prima victorie în deplasare din acest sezon și prima victorie după 8 meciuri în campionat.

Cel puțin la fel de important ca și cele 3 puncte a fost jocul entuziasmant al echipei, e drept, în fața unui adversar slab. Echipa noastră a controlat partida de la un capăt la altul, a ratat oportunități cât pentru trei meciuri, printre care menționăm și două bare, adversarii ratând cea mai mare ocazie a lor abia în minutul 83.
Prima parte nu anunța nici pe departe iureșul din ultimele 45 de minute. Oțelul a controlat fără probleme jocul, însă ocaziile nu au fost foarte multe. Cea mai mare oportunitate i-a aparținut lui Cristian Cristea, acesta trimițând în bară după un serviciu foarte bun al căpitanului Florin Cernat(12’). Tot Cristea a mai avut o mare ocazie, în minutul 36, atunci când a reluat sub transversală centrarea venită de la Dan Popescu, însă Calancea a reușit să respingă.
De la vestiare oțelarii au revenit mult mai hotărâți, dovadă stând cele 10 minute din debut, în care au ratat patru ocazii foarte mari și au înscris și golul ce avea să fie decisiv.
Cernat(47’), Iulian Popa(49’), Cristea, cu un lob fenomenal care a lovit bara la vinclu(52’) și din nou Popa(53’) au trecut pe lângă gol. Inevitabilul s-a produs în minutul 55, atunci când defensiva nemțeană a cedat în cele din urmă. Cernat a amețit trei adversari, a trimis elegant spre Cristea, iar acesta a preluat simplu și a șutat pe jos, la colț, deschizând scorul.
Putea ieși mult mai rău pentru gazde, oțelarii dovedindu-se a fi niște oaspeți cu tupeu. Karol Karlik și Cristea au fost blocați la aceeași fază de Calancea(60’) în timp ce Răzvan Grădinaru a trimis cu capul, pe lângă, dintr-o poziție foarte bună(73’).
Pe fondul relaxării favoriților noștri, cei de la Ceahlăul au ratat singura lor ocazie din partea secundă, Mândrușcă trimițând puțin peste poartă, dintr-o poziție favorabilă.
La poarta cealaltă s-ar mai fi putut înscrie, însă Emil Jula a fost blocat de Calancea(87’), iar Cernat, incomodat și de un adversar, a ratat un șut pe care scria gol.
S-a terminat  0-1, un rezultat just, dar la un scor mincinos, după o partidă în care toți oțelarii au jucat bine sau foarte bine, dar Cristea și Cernat au strălucit.
Urmează o nouă deplasare, de această dată împotriva unui adversar mai puternic, însă nevoia ne împinge să ne dorim mai mult decât o simplă evoluție bună.

CEAHLĂUL PIATRA NEAMŢ -  OŢELUL GALAŢI 0-1(0-0)
Liga I – Etapa 15
Stadion “Ceahlăul” Piatra Neamţ - Spectatori 450
A marcat: Cristea 55’
Cartonaşe galbene: Murgoci / Tăbăcariu, Slavickas
Ceahlăul: Calancea - Ţepeş, Gorea, Marc, Slavickas – Tăbăcariu (58’ Popadiuc), Onciu (46’ Pavel) - Chitoşcă, Ştefănescu (63’ Mândruşcă), Margină – Cârjan. Antrenor Florin Marin
Oţelul: Hotoboc – Murgoci (89’ Milea), Leca, Mişelăricu, Popescu – Helder (53’ Cucu), Karlik - Grădinaru, Cernat, Popa (77’ Jula) – Cristea. Antrenor Tibor Selymes
Arbitri: Robert Dumitru(Sf. Gheorghe) – Octavian Şovre(Oradea), Florin Danşa(Oradea) – Marian Barbu(Făgăraş)

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Johnny8 » 22-11-2014 22:48

Cristea-Cernat Cuplul perfect ! Grea si frumoasa victorieeee

Johnny8

  •  
  •  

#2 bogdan64 » 22-11-2014 23:23

Ne-am "cutremurat" de bucurie!Bravo OTELUL!

bogdan64

  •  
  •  

#3 Aruon » 22-11-2014 23:47

Bravo Otelul!!!LUPTA,LUPTA SI NU VEI MURI!!!

Aruon

  •  
  •  

#4 pepeman » 23-11-2014 14:19

Mi s-a părut primul meci după Lienen în care echipa a jucat fotbal adevărat. La mai multe!
P.S.: Dacă e rezumat, atunci nu e complet :)

pepeman

  •  
  •  

#5 geo007ro » 23-11-2014 18:17

Felicitări băieților!!!

geo007ro

Login sau crează cont pentru a comenta              |