Adrian Enache interpretand imnul Otelului pe stadionAdrian Enache interpretand imnul Otelului pe stadionFostul sau actualul președinte de onoare al FC Oțelul Galaţi, Adrian Enache, a fost invitat la Lider Sportiv de la Pro FM Lider FM. Printre subiectele abordate au fost: înlocuirea iniţială a imnului compus de el, situația echipei din clasament sau distincția de președinte onorific al clubului. 


Adrian Enache: „Nu am înțeles de ce a fost scos atunci imnul făcut de mine. După ce ai fost campion ce rebranding poţi face faţă de ceva ce a adus titlul suprem? S-a “rebrănduit”, s-au schimbat și jucătorii și suntem unde suntem. Mă uit în clasament și plâng, îmi plânge sufletul. Dau timpul înapoi nu cu mult în urmă, acum trei ani când am fost foarte bine primiți pe „Old Trafford” din Manchester. Chiar dacă nu eram cunoscuți pentru ei, atunci a fost o atmosferă unică. Nu întotdeauna este binevenit ”rebrandingul”, el trebuie făcut în condițiile în care ești pe un drum mediocru. Nu știu dacă mai sunt preşedinte de onoare la Oţelul.”

www.sportgalati.com

Vă reamintim faptul că după ce fosta conducere în frunte cu Lucian Ciofoaia a schimbat imnul vechi al echipei, într-o încercare de rebranding a clubului, lipsită de succesul scontat, noua conducere a luat decizia înţeleaptă de a reveni încet-încet la rădăcinile Oţelului.