STIRI Liga I Ce tip de antrenor şi-ar dori să fie Paraschiv

Gabriel Paraschiv (FOTO Marian Brailescu)Gabriel Paraschiv (FOTO Marian Brailescu)Gabriel Paraschiv, jucător de legendă al Oţelului între 2006 şi 2013, a explicat într-un interviu ce fel de antrenor şi-ar dori să fie. După perioada frumoasă petrecută la Galaţi, “Para” s-a întors acasă, la Moreni, unde activează ca manager şi antrenor la Flacăra din localitate.

În acest moment echipa condusă de el se află pe primul loc în Liga a IV-a din judeţul Dâmboviţa, fiind principala favorită la promovarea în al treilea eşalon fotbalistic. Fostul mijlocaş a explicat ce filosofie îşi doreşte să impună la echipa morenară, afirmând că modelele sale de tehnicieni sunt doi foşti mari antrenori ai Oţelului: Dorinel Munteanu şi Petre Grigoraş.

Gabriel Paraschiv: “Aş vrea să îmbin rigurozitatea lui Dorinel cu atmosfera şi omul care era Petre Grigoraş. Ei au fost antrenorii care mi-au plăcut cel mai mult. Cu Dorinel am câştigat campionatul şi am avut cele mai mari performanţe şi cu Grigoraş sunt prieten. Era un om care se axa foarte mult pe partea motivaţională şi pe partea sufletească. Aş fi făcut orice să câştig pe teren. Suporterilor şi fanilor morenari nu pot decât să le urez tot binele din lume. Mă bucur foarte mult că sunt alături de jucători. Aş vrea să fie în număr şi mai mare alături de noi, pentru că asta, după mine, e sarea şi piperul fotbalului: să vină spectatorii la meci, să ne încurajeze, aşa cum o fac ai noştri, cum au făcut acele donaţii pentru club care m-au ajutat enorm şi mă ajută în continuare. Ce poţi să spui despre aceşti fani? Aş vrea ca, la un moment dat, echipa mea să se ridice la nivelul fanilor din Moreni!"

Gabriel Paraschiv este originar din Moreni şi a jucat timp de 9 sezoane în culorile Oţelului, fiind unul dintre cei mai titraţi fotbalişti din istoria echipei gălăţene. Per total a strâns 224 de meciuri (Liga I, Cupa României şi cupe europene) în tricoul formaţiei noastre, marcând 43 de goluri, în cele peste 14000 de minute pe terenul de luptă, cifre incredibile care-l înscriu în galeria marilor jucători ai Galaţiului. “Para” se află pe locul 6 în clasamentul golgeterilor Oţelului din toate timpurile.
El i-a câştigat pe fanii gălăţeni şi nu numai după ce a cerut micşorarea salariului într-un moment în care nu era mulţumit de jocul său. De asemenea, a fost primul căpitan de după retragerea legendarului Viorel Tănase, ceea ce arată încă o dată importanţa majoră pe care a avut-o în fotbalul gălăţean. Cu el în teren, Oţelul a câştigat campionatul şi Supercupa României, dar si Cupa UEFA Intertoto!

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 24-11-2014 17:28

Respect Maxim Para!!!Esti binevenit la Galati oricand!!!
+1

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |