STIRI Liga I “Echipele din coada clasamentului să se teamă de Oţelul”

Cristian CristeaCristian CristeaJucătorul ultimelor două luni de la Oţelul, conform voturilor suporterilor, Cristian Cristea, a vorbit într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor despre victoria cu Ceahlăul Piatra Neamţ felul în care se înţelege pe teren cu Florin Cernat şi a explicat de ce formaţia noastră este una de temut pentru echipele din Liga I.


Cristian Cristea: “Cu Ceahlăul Piatra Neamţ a fost o gură de oxigen şi trei puncte meritate după atâtea săptămâni de muncă. Pot spune că am avut şi ghinion în meci. Oricum, important este că se vede o foarte mare schimbare în jocul nostru şi în fiecare meci am avut ocazii de gol. Puteam marca de mai multe ori, dar mingea nu a vrut să intre. Sper să intre cu U Cluj. Oţelul este o echipă de temut la ora actuală! Relaţiile de joc dintre mine şi Florin Cernat sunt din ce în ce mai bune de la meci la meci. Începem să ne sincronizăm perfect. Este o onoare pentru mine să am un jucător ca el în spatele meu, care mă poate servi cu pase de geniu. Nu m-am gândit câte goluri aş putea da în acest sezon, dar mă bucur că sunt în formă şi că am punctat de cinci ori. Sper la cât mai multe. Important este să câştigăm cât mai multe meciuri pentru a ne salva de la retrogradare. Cu această atmosferă la echipă şi cu staff-ul nostru, sigur vom rămâne în Liga 1. La cum am jucat în ultimele cinci meciuri, chiar cu unele dintre cele mai bune echipe din campionat, clar avem mare încredere. Mă simt foarte bine la Oţelul. Suntem o adevărată familie şi staff-ul ne susţine mereu. Nu mă gândesc să mă transfer, vreau doar să îmi fac treaba. Cu tot respectul pentru echipele din coada clasamentului, acestea vor trebui să se teamă de noi pentru că Oţelul, aşa cum a demonstrat la meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ, a devenit o echipă foarte puternică!”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 24-11-2014 19:21

Sa nu intrecem masura,am batut Ceahlaul Piatra Neamt si avem doar 2 victorii in acest campionat,nu putem spune ca suntem o echipa de temut sau foarte puternica insa e o crestere vizibila in joc in ultimele jocuri dar mai avem muuult de munca ,mai avem mult pana departe..:) Trebuie sa batem mult mai multe echipe ca sa spunem ca avem o echipa foarte puternica. :-)
Hai Otelul!
+2

Aruon

  •  
  •  

#2 Johnny8 » 24-11-2014 19:58

De ce nu merge ;;) site-ul oficial? :o
+2

Johnny8

  •  
  •  

#3 Dregan » 24-11-2014 20:51

Citez pe Johnny8:
De ce nu merge ;;) site-ul oficial? :o

Nu mai functioneaza de foarte mult timp. Nu au dat o explicatie oficiala legata de acest lucru...
+2

Dregan

  •  
  •  

#4 schillaci » 24-11-2014 22:07

La inceputul sezonului nu credeam ca o sa facem 5 puncte in tur ( cred ca am si spus-o aici pe site )...acum am inceput sa sper in ramanerea in Liga I ( mai ales daca or sa pice doar 4 si nu 6 echipe ) ;-) . Asta se datoreaza, din punctual meu de vedere, noii conduceri...si nu e putin lucru avand in vedere cu ce handicap, din toate punctele de vedere, au plecat la drum.
Acum cred ca merit sa-mi torn cenusa in cap ''in public'' pentru ca desi n-am spus-o, de fiecare data cand cineva pomenea ca daca Cernat ar reveni la Otelul ar fi de mare ajutor, eu gandeam ca Cernat nu mai poate juca mare lucru....nici nu se putea diferenta mai mare intre ce credeam eu si realitate...Cernat este un superstar pentru Liga
+5

schillaci

  •  
  •  

#5 bogdan64 » 25-11-2014 18:36

Cu tot respectul pentru Cristea, dar pot sa-i (re)amintesc, ca acum 3 (trei) ani eram cea mai de temut echipa din Romania! Se temeau de noi si echipele care sunt in fruntea Clasamentului, la ora actuala! Acum sa se teama de noi doar echipele care se bat la retrogradare?! As dori ca in retur sa castigam la Steaua, la Botosani, la Chiajna, la Pandurii si la toti care ne-au crezut carne de tun! Iar acasa sa batem tot, inclusiv pe Dinamo! FORZA OTELUL! Am incredere in voi!

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |