STIRI Liga I „Nu avem oferte pentru jucătorii Oțelului”

Florin CernatFlorin CernatOțelul se află într-un real progres față de startul campionatului în ceea ce privește forma sportivă, iar aportul adus jocului de către căpitanul echipei, Florin Cernat, este unul considerabil. Deși presa centrală a vehiculat că jucătorul oțelar s-ar afla în atenția unei alte echipe din Liga I, oficialii Oțelului au infirmat aceste zvonuri și nu admit varianta despărțirii de „motorul” echipei antrenate de Tibor Selymes. Ba mai mult, cei care se ocupă de managementul clubului speră ca decarul gălățean, după ce va beneficia de o pregătire fizică în pauza de iarnă, va putea ajunge din nou în atenția echipei naționale.

„Deocamdată, nu avem nicio ofertă, nici scrisă, nici verbală, pentru jucătorii Oţelului. Florin Cernat a venit la Galaţi pentru că a înţeles situaţia dificilă şi şi-a dorit să vină lângă familie. Sunt sigur că după o pregătire fizică bună, la iarnă, va juca din nou pentru echipa naţională a României”, a declarat Vlad Alexandru Răpișcă, administratorul special al Oțelului.

O despărțire între Cernat și Oțelul pare puțin probabilă și din punctul de vedere al jucătorului, mai ales că acesta a ales să vină să ajute echipa într-un moment delicat, deși a fost ofertat în vară de mai multe formații. „Așa cum am declarat în trecut, dacă voi reveni în România, voi reveni la Galați. Au fost mai multe oferte, dar m-am întors acasă, așa cum am promis. Motivul fundamental pentru care am acceptat oferta Oţelului a fost strict pentru că echipa se afla într-o mare dificultate. Sincer, niciodată nu am crezut că se poate ajunge aici, însă uite că sîntem aici şi voi lupta atît cât ţine de mine ca să ajut echipa şi să depăşim această situaţie critică”, a afirmat Florin Cernat.

Login sau crează cont pentru a comenta              |