STIRI Liga I Fotbal Arena Barieră are teren acoperit (P)

Balon Fotbal Arena BarieraBalon Fotbal Arena BarieraChiar dacă vremea de afară este din ce în ce mai rece, acest lucru nu mai reprezintă un motiv întemeiat să opriţi  eternele partide de fotbal cu prietenii, pe cel mai nou gazon artificial din oraş, care beneficiază acum şi de balon presostatic încălzit, astfel că iarna nu mai este un impediment în calea distracţiei. Fotbal Arena Barieră a devenit astfel cea mai modernă bază sportivă de acest gen din oraş, venind în întâmpinarea clienţilor cu un teren sintetic la cele mai înalte standarde calitative, covorul artificial fiind adus din Belgia, schimbat recent şi numai bun pentru minifotbal.


Aşadar, Fotbal Arena Barierăpune la dispoziţia clienţilor un teren cu gazon NOU, acoperit în această iarnă cu balon, nocturnă, iar facilităţile sunt dintre cele mai moderne şi cuprind o parcare încăpătoare pentru autovehicule, bar cu terasă, TV HD, vestiar şi grup sanitar cu duşuri.

Nu doar condiţiile sunt foarte bune, ci şi preţurile, care sunt următoarele:
Luni – Vineri, până la ora 17.00 – 100 de lei
Luni – Vineri, după ora 17.00 – 120 de lei
Sâmbăta şi Duminica – 120 de lei

Adresa arenei de fotbal este str. Traian, nr. 399, la ieşirea din Galaţi spre Metro, cu 100 de metri înainte de benzinăria OMV, pe partea stângă. Pentru detalii sau rezervări sunaţi la numărul de telefon 0743.467.600!

Mai multe detalii pe: https://www.facebook.com/FotbalArenaBarieraGalati?fref=photo

Login sau crează cont pentru a comenta              |