STIRI Liga I Lucian Ionescu – director de comunicare şi imagine la Oţelul

Lucian Ionescu (captura Digisport)Lucian Ionescu (captura Digisport)Printr-un comunicat oferit presei locale, FC Oţelul Galaţi a anunţat cooptarea în staff-ul administrativ a lui Lucian Ionescu, care va ocupa la club funcţia de director de comunicare şi imagine. Acesta s-a ocupat de imaginea clubului Rapid Bucureşti în trecut.

Comunicat FCOG: “La începutul acestei săptămâni, la sugestia administratorului special Vlad Răpișcă, în staff-ul formației Oțelul a fost cooptat Lucian Ionescu, fostul director de imagine al Rapidului. “Am ținut să am alături de mine oameni dornici să construiască și să lupte pentru salvarea Oțelului. Sunt convins că experiența lui Lucian ne va fi de folos și, împreună cu Cristi Munteanu și Ovidiu Burcă, vom avea un staff administrativ de valoare”, a precizat Răpișcă.
La Oțelul, Lucian Ionescu va ocupa funcția de director de imagine. “Am lăsat trecutul în urmă pentru că viața trebuie să își urmeze cursul. De mai mult de o lună observ ceea ce se întâmplă la Oțelul și am constatat că oamenii de acolo își doresc cu adevărat salvarea echipei. Comparativ cu alte locuri, aici insolvența pare a fi ținută sub control. Nu trebuie uitat că, nu cu mult timp în urmă, Oțelul devenea campioană. Acest club reprezintă un brand în fotbalul românesc, iar o imagine pozitivă poate aduce bani. Știu ce înseamnă insolvența, știu ce înseamnă chin, așa că sunt dispus să merg la luptă”, a declarat Lucian Ionescu."

Login sau crează cont pentru a comenta              |