STIRI Liga I “Oțelul, ca fostă campioană, trebuie să rămână un brand”

Lucian IonescuLucian IonescuÎntr-o intervenţie la Sport Total FM, noul director de imagine şi comunicare al Oţelului, Lucian Ionescu, a declarat că a acceptat oferta gălăţenilor deoarece, spre deosebire de Rapid, acolo unde a lucrat până recent, la clubul roş-alb-albastru insolvenţa ar fi controlată mult mai bine.

El a explicat care sunt atribuţiile sale în conducere şi a afirmat că îşi doreşte ca Oţelul să fie mediatizată mai mult, exact ceea ce şi-a propus Dunărea Bătrână încă de la începuturi. Ionescu a mai precizat că este încântat să muncească cu oameni precum Răpişcă, Burcă sau Munteanu, despre care spune că se vede că luptă din toate puterile să demonstreze că Oţelul este şi rămâne un brand fotbalistic puternic al României.

Lucian Ionescu (director de imagine Oţelul): “Eu am crescut în spiritul Rapidului și voi rămâne rapidist, însă și fotbalul este o profesie, nu doar la nivel de jucători, ci și la nivel de staff administrativ. Fiecare trebuie să-și urmeze calea și eu am zis că trebuie să merg înainte. Eu nu am niciun fel de datorie morală față de nimeni. Nu puteam să stau prea mult departe de fotbal. Într-o lună și jumătate mi-am lins rănile. Trebuie să recunosc că au fost mai multe oferte. Le-am analizat. Am văzut în Oțelul un club similar cu Rapid, în sensul că sunt în insolvență, au probleme financiare. Însă în interior, lucrurile sunt diametral opuse. Insolvența este controlată, salariile la Oțelul sunt la zi, oamenii se chinuie și încearcă să construiască. Eu chiar îmi doresc să am mai multe atribuții. În principiu, voi fi director de imagine al acestei echipe care este un brand în fotbalul românesc. Oțelul, ca fostă campioană, trebuie să rămână un brand. Îmi doresc să fie mediatizată așa cum se cuvine. L-am cunoscut pe administratorul special care a spus că obsesia sa este să dea bani oamenilor. Aici sunt oameni pe care i-am cunoscut, Cristi Munteanu, Ovidiu Burcă. Acest club poate intra pe o linie de normalitate. Eu, la Rapid, în unele momente am tăcut, iar opinia vișinie m-a taxat. Însă eu am fost obligat să tac, să nu vorbesc, deși prin prisma meseriei trebuia să vorbesc. Eram cenzurat. Aici nu se va întâmplă asta.“

Comentarii   
  •  
  •  

#1 mj » 27-11-2014 11:54

Bun venit în familia Oțelul Galați!

mj

Login sau crează cont pentru a comenta              |