STIRI Liga I PUNCT CU PUNCT SCAPĂ OȚELUL

Hotoboc a fost din nou de netrecutHotoboc a fost din nou de netrecutUniversitatea Cluj – Oțelul Galați 0-0
Oțelul continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare și lucrurile par să meargă pe linia dorită, după ce favoriții noștri au obținut o nouă remiză, 0-0, pe terenul unei contracandidate, U Cluj.

Deși obținut cu greutate și emoții, punctul acesta ne aduce la trei lungimi de locul 12, care ar însemna salvarea de la retrogradare în plan sportiv.
Partida a fost influențată în mare măsura de terenul execrabil pe care s-a disputat, fiind greu de înțeles cum unul dintre cele mai moderne stadioane din țară, pe care s-au cheltuit zeci de milioane de euro, poate avea o asemenea suprafață de joc!
Gazonul mustind de apă, ca o veritabilă mlaștină, a adus aminte de terenurile pe care se disputa prima ligă în anii ‘90. Nici jocul nu a fost departe. Multe acțiuni încâlcite, mingi pierdute prea ușor și doar câteva realizări pot fi trecute în dreptul jucătorilor celor două echipe.
Gazdele au dominat teritorial o mare parte din joc, însă cu destul de puține ocazii de a marca. În prima parte emoțiile au venit la acțiunile lui Gravenberch, acesta ratând o mare ocazie în minutul 18. De partea cealaltă, oțelarii, vădit incomodați de terenul care a anihilat orice combinație tehnică, nu au pus deloc în pericol poarta adversă.
Partea secundă s-a desfășurat în linii mari după aceleași coordonate, cu mențiunea ca au existat ceva mai multe acțiuni periculoase de atac, la ambele porți. Mengolo(52’) și Lemnaru(64’) au fost blocați excelent de Dumitru Hotoboc, probabil jucătorul meciului. Chiar și dominați, tot oțelarii au avut cea mai mare ocazie a partidei, în minutul 67. Helder Tavares a centrat în mijlocul careului advers, după o cursă în banda dreaptă, iar Emil Jula a trimis din prima în transversală, de la 10 metri!
S-a terminat 0-0, iar Oțelul a ajuns la 5 partide consecutive fără înfrângere. Chiar dacă a acumulat numai 7 puncte în cele 5 partide, nu trebuie ignorat gradul ridicat de dificultate al acestor dispute. De asemenea, faptul ca domnul Selymes l-a schimbat pe Florin Cernat încă din minutul 63, ne arată că prioritatea actuală este realizarea unor pași mai mici, dar siguri.
Urmează ultima partidă a turului de campionat, care se anunță foarte dificilă, împotriva uneia dintre pretendentele la locurile de cupe europene, ASA Tg. Mureș. Ar fi ocazia ideală pentru ca și noi, suporterii, să ne arătăm devotamentul față de club, și, de ce nu, să sărbătorim obținerea măcar a unui punct alături de favoriții noștri.

UNIVERSITATEA CLUJ - OŢELUL GALAŢI 0-0
Liga I – Etapa 16
Stadion “Cluj Arena” Cluj-Napoca - Spectatori 1500
Cartonaşe galbene: Stojanovic, Gravenberch, R.Costin, Muşat / Karlik, Cristea, Mişelăricu, Popescu, Hotoboc
U Cluj: Panagopoulos - Jovanovic, Skvorc, Ninu, Mușat – Stojanovic (73’ Ceppelini), R.Costin, Cristocea (82’ Bucşă) – Mengolo (85’ Morar), Lemnaru, Gravenberch. Antrenor George Ogăraru
Oțelul: Hotoboc - Milea, Leca, Mișelăricu, Popescu - Helder Tavares, Karlik (46’ Cucu) - Grădinaru, Cernat (63’ Miron), Popa (33’ Jula) – Cristea. Antrenor Tibor Selymes
Arbitri: Andrei Chivulete(Bucureşti) – Sebastian Gheorghe(Suceava), Mihai Marica(Bistriţa) – Paul Unimătan(Zalău)

Comentarii   
  •  
  •  

#1 pepeman » 29-11-2014 22:13

Mie mi-a plăcut Cucu, pe care-l consideram o petardă. Să mă ierte.
Dacă nu-l lăsa gazul pe Cristea, cred că băteam azi.

pepeman

  •  
  •  

#2 Aruon » 29-11-2014 22:23

Hotoboc a dovedit ca in ciuda varstei e o nuca tare si un portar cu experienta.Bravo.

:) Bravo baieti!!!In retur speram la intariri si victorii multe care sa ne salveze!

Aruon

  •  
  •  

#3 viorel21 » 29-11-2014 22:44

N-ar fi prima data cand ne inselam in privinta unora sau altora care au trecut pe la Otelul.. E valabil si in ceea ce ii priveste pe Cucu sau Hotoboc..

viorel21

  •  
  •  

#4 spider » 29-11-2014 23:38

Citez pe viorel21:
N-ar fi prima data cand ne inselam in privinta unora sau altora care au trecut pe la Otelul.. E valabil si in ceea ce ii priveste pe Cucu sau Hotoboc..

Nu cred ca ne-am inselat. Au fost petarde la inceputul campionatului. Intre timp si-au revenit fizic si forma lor a crescut foarte mult. Acum nu mai sunt petarde. Cat despre meci, Helder nu inceteaza sa ma uimeasca. Inca din primele meciuri am vazut ca e foarte bun. Jula, parca incepe sa isi revina si el. Am vazut in seara asta niste pase si faze de atac ce imi dau speranta ca in viitor o sa fie foarte bine. Acum trebuie sa castigam cu ASA in campionat si sa batem Pandurii in cupa, de data asta sigur ii batem.

spider

Login sau crează cont pentru a comenta              |