Terenul de la Cluj a fost de cosmarTerenul de la Cluj a fost de cosmarOţelul a ajuns la 5 meciuri consecutive fără înfrângere în campionat, iar antrenorul Tibor Selymes era mulţumit la final de rezultatul de 0-0 scos la Cluj. Tehnicianul a explicat că a trebuit să ia măsuri raţionale şi să bage în teren oameni de forţă precum Jula sau Cucu şi să scoată fotbalişti tehnici precum Cernat sau Popa, deoarece terenul impracticabil impunea acest lucru, gazonul făcând imposibil jocul la firul ierbii.

De altfel, este chiar ruşinos ca o formaţie precum Universitatea, cu un stadion de 5 stele, să aibă o asemenea suprafaţă de joc, una dintre cele mai proaste din Liga I!
De partea cealaltă, antrenorul George Ogăraru se află într-un moment delicat, toţi fanii clujenilor prezenţi la meci, cerându-i demisia.

Tibor Selymes: „Pentru noi orice punct este important. Am venit să nu pierdem şi am reuşit. A fost un teren foarte greu şi nu am reuşit să ne impunem jocul. Băieţii au avut o atitudine exemplară şi cu puţin noroc puteam să şi câştigăm. E mai bun un meci nul decât să pierzi în faţa unei contracandidate la retrogradare. Terenul foarte dificil şi condiţiile grele m-au determinat să-l trimit în teren pe Jula. Aveam nevoie de un atacant cu gabarit, care să se poată bate cu fundaşii. Până la urmă s-a adeverit o schimbare inspirată.”

George Ogăraru (antrenor Universitatea Cluj): „Nu ne mulțumește acest punct, era foarte important să câștigăm, dar în condițiile date cred că am făcut tot posibilul să ne apropiem victoria. Ne-am creat multe șanse, nu a fost un meci frumos, dar apa băltea pe teren și nu se putea juca altfel. Am încercat să punem mingea jos și am finalizat unele acțiuni, dar din păcate nu am reușit să marcăm. Nu mă așteptam să fie chiar așa terenul. Este foarte frustrant că nu vin rezultatele, pentru că echipa a început să joace și să arate un nivel bun, dar nu am nimic să le reproșez băieților pentru implicare și dăruire. Suntem singura echipă care are nenumărate ocazii și nu reușește să marcheze. Astăzi chiar nu am înțeles supărarea suporterilor, am dominat adversarul din primul până în ultimul minut și nu pot înțelege nemulțumirea lor.”