STIRI Liga I HotoBLOCK revine!

Dumitru Hotoboc (FOTO Marian Brailescu)Dumitru Hotoboc (FOTO Marian Brailescu)Echipa noastră a reuşit un egal pe terenul Universităţii Cluj, o contracandidată în lupta pentru salvarea de la retrogradare, pe un teren care a făcut aproape imposibil jocul de fotbal. A ajutat însă din nou prestaţia de excepţie a portarului Dumitru Hotoboc, care începe să devină unul din favoriţii fanilor, după ce la primele meciuri nu convinsese pe toată lumea.


Cu toate acestea, goalkeeperul de 35 de ani rămâne modest şi nu se consideră eroul echipei, ci este mulţumit că nu l-a dezamăgit pe antrenorul Selymes, cel care i-a acordat încredere şi şansa de a fi titular.  

Dumitru Hotoboc: “Mă bucur că mi s-a dat ocazia să joc, că am putut să-mi fac datoria în această seară şi nu l-am dezamăgit pe Mister. Mai bine mai târziu decât niciodată. Nu mă consider niciun erou, nu sunt niciun salvator, sunt un simplu portar din Liga 1, care a reuşit să-şi ajute echipa. S-au schimbat foarte multe lucruri de când a venit domnul Selymes, sunt cinci meciuri de când noi nu am mai pierdut şi altfel vom putea aborda şi returul.”


Comentarii   
  •  
  •  

#1 Florin22 » 30-11-2014 23:17

Din rezumat observ ca Otelul a avut o singura sansa reala de gol, probabil lui Jula iar ii va trebui un sezon intreg pana sa inceapa sa de-a goluri...poate nu se retrage pana atunci !

Florin22

  •  
  •  

#2 Viorel Craciun » 30-11-2014 23:38

toata stima pentru DUMITRU HOTOBOC , pe care la inceput aveam dubii s-a dovedit a fi o alegere inspirata ! haideti baieti cu un ultim efort pe anul acesta de cosmar , victorie cu TG. Mures ! meciul cu Pandurii nu stiu daca merita atentie intr-o competitie care deocamdata nu trebuie sa ne aglomereze . obiectivul principal e campionatul !

Viorel Craciun

Login sau crează cont pentru a comenta              |