STIRI Liga I “Cred cu tărie că această echipă se va salva de la retrogradare”

Lucian IonescuLucian IonescuNoul director de imagine al Oţelului, Lucian Ionescu, a vorbit despre meciul de la Cluj din noua sa calitate de oficial al clubului gălăţean. El a declarat că s-a bucurat mult pentru punctul câştigat şi speră la o victorie în ultima partidă de campionat din acest an, deşi conştientizează cât de greu îi va fi echipei noastre contra celor de la ASA Tîrgu Mureş.

Ionescu a mai afirmat că, din ce a văzut, Oţelul se poate salva de la retrogradare şi s-a declarat încântat de faptul că la clubul de la Dunăre până şi oficialii se poartă ca adevăraţi suporteri.

Lucian Ionescu (director imagine Oţelul): “Pentru Oțelul urmează un meci de foc care trebuie câștigat cu orice preț cu ASA Tîrgu Mureș. Jucăm acasă cu o echipă grea, iar obiectivul poate fi realizat. Entuziasmul publicului și dorința jucătorilor de a încheia anul cu bine poate aduce o victorie. Mă bucur, pentru că aveam emoții pentru noua mea echipă cât și pentru că nu aș fi vrut să încep cu stângul. Cu puțin noroc, puteam obține o victorie, dacă ținem cont că Jula a avut o bară și o ratare mare. Și Hotoboc a făcut minuni în poartă. Mi s-a părut un grup unit aici, nu am văzut lamentări. Cred cu tărie că această echipă se va salva de la retrogradare. Mi-a plăcut ce am văzut. Sunt lucruri frumoase pe care le-am văzut. Pot spune și că administratorul special mi-a plăcut, se manifestă ca un suporter.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bogdan64 » 30-11-2014 22:21

Vom castiga cu ASA! Nu este o echipa asa de mare precum spui. dle. Lucian! Noi suntem si am fost o MARE ECHIPA! NOI AM FOST CAMPIONII ROMANIEI SI TREBUIE SA NE PASTRAM BLAZONUL! HAI OTELUL! MECIUL CU U CLUJ A TRECUT, URMEAZA MECIUL CU ASA PE CARE IL VOM CASTIGA! VOI FI IN TRIBUNE ALATURI DE VOI!
+1

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |