STIRI Liga I “Mă simt formidabil la Galaţi”

Dumitru Hotoboc n-a luat gol in ultimele 3 deplasari !Dumitru Hotoboc n-a luat gol in ultimele 3 deplasari !Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, portarul Dumitru Hotoboc a vorbit despre meciul şi terenul greu de la Cluj, cui se datorează evoluţiile sale uimitoare din ultima vreme, momentul când s-a gândit chiar la retragere, dar şi despre atmosfera şi şansele de salvare de la retrogradare ale Oţelului.


Dumitru Hotoboc: “Pentru portari e mult mai dificil pe o suprafaţă ca cea de la Cluj, deşi nici pentru atacanţi nu-i foarte uşor! N-ai stabilitate, n-ai siguranţă în mişcări. Pentru mine a fost greu mai ales că în careu şi în faţa porţii gazonul era aproape impracticabil. În careul de şase metri, în prima repriză, apa era până la gleznă! Plus că a fost extrem de frig! După încălzire eram îngheţat bocnă. A ieşit bine până la urmă, am scos un punct mare, dar era şi mai bine dacă intra bara lui Jula... Nu e niciun secret în evoluţiile mele ci doar experienţă. Trebuie să mărturisesc că mă simt formidabil la Galaţi. E un colectiv bun şi sperăm să ne meargă în continuare tot mai bine. Atmosfera a devenit foarte plăcută de când a venit Tibor Selymes. S-au schimbat multe de când a venit, în bine! E un om care ştie să-şi facă treaba din toate punctele de vedere, un profesionist sută la sută. Ne simţim excelent şi a început să se vadă acest lucru şi pe teren! Nu am un obiectiv anume, cele mai importante sunt rezultatele colective. Nu sunt individualist, nu mă îmbăt prea repede cu apă rece. Dacă batem pe ASA în ultima etapă din tur, eu cred că avem şanse foarte mari să scăpăm, ţinînd cont că returul va putea fi abordat altfel. Se va face o pregătire de iarnă ca lumea, vor mai veni jucători, mă gândesc, o să ne întărim. După desfiinţarea Universităţii lui Mititelu, a fost o problemă întrucât toţi jucătorii nu puteam să devenim liberi, şi-atunci îmi luasem gândul de la fotbal... Despre Liga 1 nici nu mai putea fi vorba! Am mai avut meciuri bune şi la Petroşani, şi la FC Argeş, când era Dorinel Munteanu antrenor. Fizic mă simt foarte bine, aşa că trag nădejde să joc cât mai mult. Prin Italia sunt portari de 37-38 de ani, de ce m-aş retrage eu la nici 36?! La fotbal nu poţi să te bucuri prea mult, că vine următorul meci. Astăzi poţi fi erou, mâine echipa poate pierde din cauza ta. Rămân destul de rezervat şi iau totul ca atare."

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bogdan64 » 01-12-2014 15:04

Multumesc Hotoblock pentru meciul facut la U Cluj! Am obtinut un punct mare! Respect pentru declaratiile tale in care se vede mult bun simt si realism! FORZA OTELUL!
+2

bogdan64

  •  
  •  

#2 Issos » 01-12-2014 16:43

Felicitari Dumitru. Declaratie de bun simt. Si totusi, Branko hai acasa.
−1

Issos

  •  
  •  

#3 geo007ro » 01-12-2014 18:23

Foarte sigur pe centrari, chiar nu am avut nici o emotie. Bravo!!!

geo007ro

  •  
  •  

#4 bogdan64 » 01-12-2014 19:42

Citez pe Issos:
Felicitari Dumitru. Declaratie de bun simt. Si totusi, Branko hai acasa.

Nu mi-ar fi rusine nici cu Goicoechea!

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |